Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Ο κ. ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΑΡΓΕΛΗΣ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ κ. ΤΣΑΛΑ

Δεν γράφει κάτι σχετικό η κ. Τσάλα ότι της είχε σταλεί το κείμενο του ψηφίσματος το Σάββατο και αναρτήθηκε την Κυριακή, ούτε ότι την Δευτέρα 30.9.2013 και 08.58 με πήρε τηλέφωνο και δεν διαμαρτυρήθηκε ως παραπλανημένη ή παραπληροφορημένη. Προφανώς, αν κρίνω και από τα τηλέφωνα και άλλων, κάποιοι μετά την έπεισαν ότι είναι παραπλανημένη ή παραπληροφορημένη. Επί των ενεργειών όμως της περί ου ο λόγος κυρίας, ουδέν.
Επιτρέψτε μου όμως να διευκρινίσω και σχετικά με την ανάρτηση του φιλόξενου ιστολόγιό σας ότι η τελευταία παράγραφος του κειμένου που σας έστειλα αναφέρει :
“Μετά τα παραπάνω, ζητάμε επιμόνως την ανάκληση της απόφασης, την απομάκρυνση της κ. Δασάρχου από το συγκεκριμένο Δασαρχείο και την υποστήριξη και ανάδειξη του θέματος από κάθε ουσιαστικά ενδιαφερόμενο άτομο”
Νομίζω ότι απέχει από τον τίτλο της ανάρτησή σας που αναφέρει :
Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ Ε.Α. ΜΑΡΓΕΛΗΣ ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΗΣ ΔΑΣΑΡΧΟΥ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ!!!
Δεν μας έχετε συνηθίσει σε τέτοια λάθη.
Ευχαριστώ για την φιλοξενία που είμαι σίγουρος ότι  θα επιδείξετε και θα αναρτήσετε το παρόν αναλόγως..

Ο έχων την σκοπιμότητα( κατά την γνώμη της κ. Τσάλα
Υποστράτηγος ε.α. Άγγελος Μαργέλης, Πρόεδρος Συμβουλίου Δ.Κ.Κύμης

Υ.Γ. ΛΑΛΑ ΤΟ!!!: Πράγματι εκ παραδρομής κατά την αντιγραφή της ανακοίνωσης της Δημοτικής Κοινότητας διαγράφτηκε η τελευταία παράγραφος η οποία μάλιστα ενέπνευσε και τον τίτλο, έτσι ώστε να πλανάται έωλος. Ευχαριστούμε για την επισήμανση και ζητούμε συγνώμη. Το διορθώνουμε στο εν λόγω δημοσίευμα πάραυτα. Όσο για το εάν η "απομάκρυνση" ισοδυναμεί με "απόλυση" κατά την άποψή μας στην σημερινή πολιτική μνημονιακή πραγματικότητα σημαίνει και "απόλυση". 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου