Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

ΟΙ ΚΑΠΑΤΣΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΑΘΟΙ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ

φωτογραφία ΑΡΧΕΙΟΥ
ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΧΟΥΜΕ ΧΟΡΤΑΣΕΙ, ΔΟΥΛΕΙΑ ΘΕΛΟΥΜΕ! ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΒΑΨΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ. ΤΑ ΞΥΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΒΑΨΙΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΟΥΡΙΑΣΟΥΝ.

Έχουν πολύ πλάκα  εκεί στη διοίκηση του Α.Ο. Αυλωναρίου. Ο πρόεδρος κ. Φραγκούλης ενώ έως χθες πανηγύριζε γιατί ο Δήμος θα στήσει νέα, ωραία και μεγάλη εξέδρα στην Δημοτικό Γήπεδο Αυλωναρίου Ν. Κούκης, εξέδρα που ο ίδιος ο Δήμος μετέφερε αλλού ενόψει  της κατασκευής μεταλλικής μεγάλης εξέδρας 300 ατόμων, σκεπαστής με καθίσματα η οποία κατασκευάζεται από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, στο πλαίσιο έργου που έχει ξεκινήσει από το 2010 αλλά καθυστερεί λόγω της οικονομικής κρίσης, τώρα διαμέσου του προσφιλούς ως φαίνεται στην Αντιπολίτευση του Δήμου facebook καλεί εθελοντές για να βάψουν τα ξύλα και τα σίδερα. Μήπως και να στήσουν την εξέδρα; Τότε ως προς τι τα πανηγύρια για τον Δήμο και την ψήφιση του τεχνικού προγράμματος από τον κ. Φραγκούλη; Τσάμπα γίνανε όλα αυτά; Πάλι οι εθελοντές μέλη του Α.Ο.Α. θα βγάλουν τον Θωμά ασπροπρόσωπο; Τέτοιος Ραγιαδισμός; Την ίδια ώρα που 100.000 από το παζάρι του Αυλωναρίου τα χρόνια 2011-2012 έχουν χαθεί στην Μαύρη τρύπα; Και χαμπάρι δεν πήραν;

Η περιρρέουσα αγαθοσύνη είναι επικίνδυνη όταν συγχέεται με την πολιτική όπως και η αλαζονεία των ανοήτων -αυτό δεν αφορά τον Πρόεδρο του Α.Ο.Α που είναι μετρημένος και ταπεινός, αφορά άλλους τοπικούς πολιτικούς παράγοντες – φαντάζει γελοία όταν αντιπαραβάλλεται στην αλαζονεία των καπάτσων. Οι καπάτσοι που καταφέρνουν να αποσπάσουν τον  έπαινο των αγαθών  και αξιοποιούν στο έπακρο την αλαζονεία των ανοήτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου