Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ Ο ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ, ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΟΥ Α.Ο. ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥΣήμερα, λίγο μετά το μεσιμέρι έφυγε από τη ζωή, ο ιδρυτής και επί σειρά ετών πρόεδρος, του Α. Ο. Αυλωναρίου, ο ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ.  Μεγάλο το πένθος για την οικογένεια του Α. Ο. Αυλωναρίου. Ο Νίκος Κούκης επί σειρά ετών χρημάτησε και Κοινοτικός Σύμβουλος Αυλωναρίου ενώ υπηρέτησε ως Πρόεδρος της Κοινότητας από το 1967-1974. Ασχολήθηκε με το εμπόριο και εκτός από τον Α.Ο. Αυλωναρίου έστησε την μεγάλη Επιχείρηση ΑΦΟΙ ΚΟΥΚΗ. Δημιούργησε μεγάλη οικογένεια με παιδιά που ξεχωρίζουν.Πρωτότοκος γιός του είναι ο Γιάννης Κούκης, πρώην Διευθυντής της Εμπορικής Τράπεζας Αλιβερίου και Υποψήφιος Δήμαρχος Κύμης Αλιβερίου.
Η κηδεία του Νίκου Κούκη θα γίνει αύριο Κυριακή στις 15.00μμ από τον Άγιο Νικόλαο Αυλωναρίου
ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ

ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΤΟΝ Α.Ο. «ΝΗΛΕΑΣ» ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΑΜΠΑΝΗΣ
Συγκροτήθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Νηλέα Νεοχωρίου μετά την αποχώρηση του επί σειρά ετών Προέδρου Γιάννη Ρέτσα ο οποίος είναι πλέον μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΣΕ.
Η σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου έχει ως εξής:
Πρόεδρος:  Γιάννης Σαμπάνης
Αντιπρόεδρος: Τάσος Καράπας
Γεν. Γραμματέας: Βασίλης Μερτύρης
Ταμίας: Κώστας Μιλήσης
Ειδ. Γραμματέας: Γιάννης Περιβολλάρης
Εφοροι: Γιώργος Κότσαρης
               Δημήτρης Παναγιάρης
               Γιώργος Περιβολάρης
               Απόστολος  Τσώνης
Νέος Προπονητής της Ομάδας είναι ο νεοχωρίτης Σπύρος Κατσινής.
Ευχόμαστε στο  νέο Διοικητικό Συμβούλιο ομοψυχία, καλή δύναμη και επιτυχίες για την Ομάδα. Έχουν όλα τα εφόδια για να πετύχουν.

Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

ΔΗΜΟΣ ΚΥΜΗΣ-ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΓΚΛΗΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
Καλείσθε να προσέλθετε στην δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος στα Κριεζά, την  4  του μηνός  Δεκεμβρίου  2012, ημέρα  Τρίτη και ώρα 16:30, για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων    στα παρακάτω    θέματα  της ημερήσιας διάταξης.

1.       Γνωμοδότηση σχετικά με την Μ.Π.Ε του έργου:                     
 «Κατασκευή ενός κινητού σταθμού μεταφόρτωσης απορριμμάτων και μιας κινητής μονάδας ανάκτησης ανακυκλώσιμων-κομποστοποίησης της Διαχειριστικής Ενότητας Νότιας Εύβοιας», μετά το έγγραφο 5537/244511/23/11/2012 της Δ/νσης Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού Στ. Ελλάδας, τμήμα Περιβ. και Χωρικού Σχεδιασμού.
2.        Παράταση προθεσμίας του έργου : «Αναβάθμιση του Γυμνασίου – Λυκείου Κύμης»
3. Παραλαβή οριστικών μελετών, των παρακάτω Μ.Π.Ε:
α. ΜΠΕ του έργου  «Κατασκευή αποχετευτικού δικτύου παλαιού σχεδίου Αλιβερίου»
β. ΜΠΕ του έργου  «Κατασκευή αποχετευτικού δικτύου νέου σχεδίου Αλιβερίου»
γ. ΜΠΕ του έργου  « Αντ/ση κεντρικού αγωγού από πηγή έως δεξαμενή Δ.Δ. Τραχηλίου»
δ. ΜΠΕ του έργου  « Αντ/ση κεντρικού αγωγού ύδρευσης από Κάραβο –Μιλάκι-Πράσινο»
4. Απόδοση σε κοινή χρήση δημοτικού  οικοπέδου στα  Χάνια Αυλωναρίου
5. Καθορισμός της συνέχισης του διαγωνισμού για την προμήθεια «Λοιπές παροχές ειδών γραφείου, προμήθεια γραφικής ύλης και λοιπά υλικά γραφείου, προμήθεια φωτοτυπικού χαρτιού».
6. Καθορισμός της συνέχισης του διαγωνισμού για την προμήθεια «Λοιπές παροχές σε είδος».
7. Αναμόρφωση προϋπολογισμού
8. Έγκριση της 19/2012 μελέτης, με τίτλο «Αναβάθμιση παζαριού Αυλωναρίου» και καθορισμός τρόπου εκτέλεσης του έργου.
                             Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου

ΣΤΗ ΚΥΜΗΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ κ. ΚΛΕΑΡΧΟΣ ΠΕΡΓΑΝΤΑΣΤην   Δευτέρα   3/12/2012  και ώρα  16:30, ο Περιφερειάρχης  Στερεάς Ελλάδας κ. Κλέαρχος  Περγαντάς,  θα  βρίσκεται στην Κύμη,  για την ημερίδα
« Η Αγροτική Επιχειρηματικότητα … ως τρόπος ζωής.»,
που  διοργανώνει  η  Περιφέρεια  Στερεάς  Ελλάδας  σε  συνεργασία με  τον  Δήμο Κύμης  – Αλιβερίου και τον ΕΛ.Γ.Ο. « ΔΗΜΗΤΡΑ ».

ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΟΒΑΡΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ "ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ" ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΗΡΕ ΣΤΙΣ ΟΚΤΩ ( 8 ) ΤΟ ΠΡΩΙ!!! ΜΕ ΟΡΙΑΚΗ ΑΠΑΡΤΙΑΕίχαμε γράψει  πρόσφατα ότι ακυρώθηκε η απόφαση 13/2012 Δ.Σ. του Ινστιτούτου Παπανικολάου επειδή δεν είχαν επιδοθεί όπως προβλέπει ο νόμος οι προσκλήσεις στα μέλη του Συμβουλίου. Η συνεδρίαση εκείνη είχε διεξαχθεί στις 9.00 π.μ.. Η συνεδρίαση αφορούσε μάλιστα την «κατακύρωση του αποτελέσματος δημοπρασίας για το έργο «Αποπεράτωση- επισκευή- συντήρηση σπιτιού Παπανικολάου & διαμόρφωση αύλειου χώρου». Το Ινστιτούτο μπορούσε ασφαλώς να προσβάλει την απόφαση της ακύρωσης στην Ειδική Επιτροπή του άρθρου 152 του ν.3463/2006 εάν είχε επιχειρήματα για την ορθότητα των κινήσεων του Δ.Σ.
Αντί γιαυτό επανήλθε με νέα συνεδρίαση, στις 16 Νοεμβρίου 2012, φέρεται να έστειλε τώρα σωστά την πρόσκληση αλλά η συνεδρίαση ορίστηκε στις 8.00 π.μ. Τακτική συνεδρίαση οποιουδήποτε συλλογικού οργάνου δεν έχει μπει ποτέ τέτοια ώρα. Μόνο του Δ.Σ. του Ινστιτούτου Παπανικολάου και του Συνδέσμου για τα σκουπίδια της Νότιας Εύβοιας. Και στα δύο όργανα πρόεδρος είναι ο κ. Θωμάς.

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ- ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Μ.Π.Ε ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΜΕΡΙΤΕΣ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΛΑΜΙΑ 26/11/2012
ΑΡ. ΠΡΩΤ.: 128547/908

Πρόσκληση – Ανακοίνωση
Σε εφαρμογή των διατάξεων της Κοινής Υπουργικής Απόφασης ΗΠ37111/2012/26-9-2003(ΦΕΚ 1391Β) ανακοινώνεται ότι έχει αποσταλεί από Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας Στερεάς Ελλάδας, Τμήμα Περ/βου και Χωροταξικού Σχεδιασμού Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) του έργου «Κατασκευή ενός κινητού σταθμού μεταφόρτωσης απορριμμάτων και μιας κινητής μονάδας ανάκτησης ανακυκλώσιμων – κομποστοποίησης της Διαχειριστικής Ενότητας Νότιας Εύβοιας» η οποία θα βρίσκεται στο Τμήμα Περιβάλλοντος και Υδροοικονομίας Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας Χαϊνά 93 Χαλκίδα 34100 ΕΥΒΟΙΑ, για παροχή στοιχείων και πληροφοριών.
– Έναρξη δημοσιοποίησης:26/11/2012 Λήξης: 26/12/2012.
Έναρξη προθεσμίας για παροχή [πληροφοριών, στοιχείων και παραλαβή και εγγράφων απόψεων: 26/11/2012. Λήξη 26/12/2012.
Η παρούσα δημοσιεύεται στον Τοπικό Τύπο: ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ- ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΥΒΟΙΑ- ΠΑΝΕΥΒΟΙΚΟ ΒΗΜΑ
Λαμία 26/11-2012

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
ΜΠΕΤΣΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ