Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2018

Χρηματοδοτήσεις έργων από το Υπουργείο Εσωτερικών στους Δήμους Χαλκιδέων και Κύμης Αλιβερίου ύψους 6.575.157,42€


Βουλευτές  ΣΥΡΙΖΑ Ν. Εύβοιας
                                                                                                                     Χαλκίδα, 6 Σεπτεμβρίου 2018
ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ
ΘΕΜΑ: «105 εκατ. ευρώ για νέα έργα Ύδρευσης, Αποχέτευσης και αποκατάστασης ΧΑΔΑ»
Νέες χρηματοδοτήσεις ΟΤΑ από το πρόγραμμα «ΦιλόΔημος», ύψους 105 εκατομμυρίων ευρώ ενεργοποιούνται με απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών, Αλέξη Χαρίτση, για 35 νέα έργα ύδρευσης και αποχέτευσης, αλλά και για τα πρώτα έργα αποκατάστασης τεσσάρων Χώρων Ανεξέλεγκτης Διάθεσης Απορριμμάτων (ΧΑΔΑ) στον Δήμο Κύμης-Αλιβερίου, από τους 19 συνολικά ΧΑΔΑ, που εντάσσονται στο πρόγραμμα.
Η υλοποίηση του προγράμματος «ΦιλόΔημος» συνεχίζεται με γρήγορους ρυθμούς από το Υπουργείο Εσωτερικών, σε συνεργασία με το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης, στο πλαίσιο της κυβερνητικής στρατηγικής για την αναπτυξιακή ενίσχυση των Δήμων, τη λύση χρόνιων προβλημάτων των τοπικών κοινωνιών και τη βελτίωση της ζωής των πολιτών. Όπως έχει επισημάνει ο  κ. Χαρίτσης, η αξιοποίηση όλων των χρηματοδοτικών εργαλείων για την ενίσχυση των δήμων είναι κρίσιμη και συνδέεται ευθέως με την συνολική προσπάθεια που γίνεται για την παραγωγική ανασυγκρότηση της ελληνικής οικονομίας.
Η ολοκλήρωση των έργων για την αποκατάσταση των ΧΑΔΑ εκτός από την προστασία του περιβάλλοντος, βάζει τέλος στα βαριά πρόστιμα που καλείται να πληρώνει η χώρα για καταδικαστικές αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου.
Η μεγάλη ανταπόκριση των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης καταδεικνύει την μεγάλη ανάγκη για τα έργα και τις δράσεις που περιλαμβάνονται στις προσκλήσεις του «ΦιλόΔημου» και το αποτέλεσμα ξεπερνά όλες τις προσδοκίες. Μέσα σε μόλις 80 ημερολογιακές ημέρες, από τις 15 Ιουνίου 2018 μέχρι σήμερα, έχουν εγκριθεί 105 έργα ύδρευσης και αποχέτευσης συνολικού προϋπολογισμού 351.477.350,86  εκατ. Ευρώ.

Επίσκεψη του Βουλευτή Ευβοίας ΣΥΡΙΖΑ Αναστασίου Πρατσόλη στον ΕΦΚΑ και στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας


                                                                     ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


                                                                                                                    Χαλκίδα, 06/09/208


Ο Βουλευτής Εύβοιας ΣΥΡΙΖΑ Αναστάσιος (Τάσος) Πρατσόλης, επισκέφτηκε σήμερα 06/09/2018 τον Διευθυντή του ΕΦΚΑ Χαλκίδας κ. Πατεράκη καθώς και τον Κεντρικό Λιμενάρχη Χαλκίδας κ. Φραγκιά στο πλαίσιο των τακτικών επαφών που πραγματοποιεί και των σχέσεων πολύ καλής συνεργασίας που οικοδομείται με τους επικεφαλής των Υπηρεσιών του Νομού Ευβοίας, προκειμένου να ενημερώνεται για τα προβλήματα που τυχόν αντιμετωπίζουν αλλά και για το επίπεδο εξυπηρέτησης των πολιτών στο πεδίο των αρμοδιοτήτων τους.
Στη συνάντηση με τον κ. Πατεράκη, επιβεβαιώθηκε για άλλη μια φορά η εντυπωσιακή επίσπευση στην έκδοση συνταξιοδοτικών αποφάσεων για κύριες συντάξεις. Επίσης, ο κ. Πατεράκης ενημέρωσε τον κ. Πρατσόλη πως ολοκληρώθηκε το λογισμικό για την έκδοση των επικουρικών συντάξεων και ήδη βγαίνουν οι πρώτες αποφάσεις. Κοινή διαπίστωση υπήρξε ως προς το θέμα της ευρύτερης ενημέρωσης των πολιτών για τη χρησιμότητα της υποβολής αιτήσεων για έκδοση προσυνταξιοδοτικών αποφάσεων καταμέτρησης ενσήμων, καθώς αυτό θα διευκολύνει την Υπηρεσία ώστε να βγαίνουν οι συντάξεις ακόμα γρηγορότερα.
Με τον κ. Φραγκιά υπήρξε μια συνάντηση γνωριμίας, καθώς δεν είχε δοθεί η ευκαιρία οι δύο άνδρες να συναντηθούν μέχρι σήμερα. Υπήρξε ειδικότερη αναφορά στα θέματα αλιείας (παράκτιας και μέσης). Ο κ. Πρατσόλης είπε ότι είναι αυτονόητη η δέσμευσή του για κάθε βοήθεια που πιθανόν χρειαστεί στην άσκηση των καθηκόντων του και τον καλωσόρισε στο νομό μας.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Σοφία Ζαχαράκη παίζει για Υποψήφια της Νέας Δημοκρατίας στη Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας


Το ονομα της  Σοφίας Ζαχαράκη της αναπληρώτριας Εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας που αυτές τις ημέρες είναι στην επικαιρότητα λόγω της κόντρας με τον Δημοσιογράφο Κώστα Βαξεβάνη παίζει όπως λένε για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας  μετά την αποχώρηση του Μπακογιάννη. Αν δεν πειστεί ο Σίμος Κεδίκογλου τον οποίο στην Νέα Δημοκρατία θεωρούν καταλληλότερο να διεκδικήσει την Περιφέρεια τότε μεταξύ των γοητευτικότερων υποψηφιοτήτων είναι και αυτή της κ. Ζαχαράκη. Η Σοφία Ζαχαράκη κατάγεται από την Ευρυτανία από το χωρίο Τοπολιανά με πολλές δυσκολίες πάντως για να περάσει στους άλλους νομούς. Η μικρή Ευρυτανία έκανε τον κύκλο της.

Επίσκεψη Δημάρχου Χαλκιδέων στον Παιδικό Σταθμό Ν. Αρτάκης


                                                    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Τον Δημοτικό Παιδικό Σταθμό της Ν. Αρτάκης, στον οποίο από φέτος θα λειτουργήσει και Βρεφικό Τμήμα, επισκέφθηκε το πρωί της Πέμπτης 6 Σεπτεμβρίου ο Δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης.
Ο Δήμαρχος είχε συζήτηση με το προσωπικό του Παιδικού Σταθμού και παράλληλα ενημερώθηκε για την πορεία των εργασιών ανακατασκευής του κτιρίου, που ολοκληρώνονται στο τέλος της τρέχουσας εβδομάδας.
Όπως τόνισε ο Δήμαρχος, αποτέλεσε και αποτελεί πάντα προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής, η άψογη λειτουργία των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Χαλκιδέων, προσφέροντας αγάπη, στοργή και φροντίδα στα παιδιά και κατ’ επέκταση στήριξη στην εργαζόμενη μητέρα.

              Γραφείο Τύπου 

Ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης Χαλκίδας για τη Δημοτική Αγορά της πόλης





Η Λαϊκή Συσπείρωση από την πρώτη στιγμή με ξεκάθαρη θέση σε όλες τις παρεμβάσεις της, ανέδειξε την ανάγκη αποκατάστασης του κτηριακού συγκροτήματος της Δημοτικής Αγοράς της Χαλκίδας καθώς και της πλατείας με την οποία συνδέεται και ο χαρακτήρας τους.

Για τη σημερινή άθλια κατάσταση της ΔΑΧ καθώς και για την εξέλιξη της πλατείας που βρίσκεται μπροστά της, φέρουν διαχρονικά ευθύνη τόσο οι κυβερνήσεις και οι Δημοτικές Αρχές του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, όσο και η σημερινή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ, που ευθύνονται και για την συνολική κατάσταση του λαού με τα αλλεπάλληλα αντιλαϊκά μέτρα, τη λογική της ανταποδοτικότητας, την έλλειψη ελεύθερων χώρων ψυχαγωγίας για το λαό. Φτάνουμε σήμερα στο σημείο να κορυφώνεται μια πολύχρονη αντιπαράθεση, με βαρύγδουπες αναφορές στον πολιτισμό, την αισθητική κ.ά. που βασικό επίδικο έχουν το ποιος βάζει χέρι στην ανακατασκευή και την εμπορική χρήση του συγκροτήματος. Η αντιπαράθεση που εξελίσσεται και αφορά τη σύγκρουση συμφερόντων σχετικά με την ανάπλαση και χρήση της Δημοτικής Αγοράς Χαλκίδας, καταλήγει να αφήνει απ’ έξω την ανάγκη να αξιοποιηθεί ο χώρος προς όφελος του λαού της Χαλκίδας, που τόσο ανάγκη έχει για χώρους αναψυχής και ψυχαγωγίας με ελεύθερη πρόσβαση και όχι την εμπορευματοποίηση τους.  

Εκδήλωση τιμής και μνήμης για τα 74 χρόνια από τη Μάχη της Λαμπούσας





Τιμάμε τη νικηφόρα μάχη του ΕΛΑΣ στη Λαμπούσα στις 3 Σεπτέμβρη του 1944 ενάντια στα φασιστικά –κατοχικά- στρατεύματα. Η Μάχη της Λαμπούσας αποτέλεσε μια από τις σημαντικότερες για την απελευθέρωση της Εύβοιας. Τιμάμε το νεκρό ΕΛΑΣίτη Βασίλη Μήτρου και τους χιλιάδες αγωνιστές που έδωσαν τη ζωή τους στον αγώνα ενάντια στη φασιστική κατοχή για μια καλύτερη ζωή.

Ορίστηκε η Επιτροπή για το Παζάρι του Αυλωναρίου


Ορίστηκε η Επιτροπή για το Παζάρι του Αυλωναρίου που ξεκινά στις 6 Οκτώβρη και διαρκεί έως τις 14. Έχει ο Δήμαρχος όρισε:
"Την συγκρότηση επιτροπής για την εύρυθμη λειτουργία της εμποροπανήγυρης στην Τ.Κ. Αυλωναρίου, η οποία αποτελείται από τους:
 Μπόκαρη Γεώργιο, Αντιδήμαρχο, ως Πρόεδρος της Επιτροπής
Κότσαρη Γεώργιο, Αντιδήμαρχο Δ.Ε Αυλώνος, μέλος πλειοψηφίας
Κούκη Ιωάννη, Δημοτικό Σύμβουλο, μέλος πλειοψηφίας
Ντούρα Ευστράτιο, Δημοτικό Σύμβουλο, μέλος μειοψηφίας
Μαυρομάτη Βασίλειο, Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Αυλώνος
Θεοδώρου Γεώργιο, μέλος Τοπικής Κοινότητας Αυλώνος
Γκίκα Παναγιώτα, Πρόεδρο Εμπορικού Συλλόγου Αυλώνος"

Είναι απορίας άξιο γιατί στην Επιτροπή δεν προεδρεύει ο Αντιδήμαρχος του Αυλωναρίου ενώ δεν μετέχει εκπρόσωπος του πιό ζωντανού φορέα του Αυλωναρίου, του Πολιτιστικού Συλλόγου Νέων. Ειδικά ο Αντιδήμαρχος έχει πολυετή πείρα στη διοργάνωση του Παζαριού διότι συμμετείχε και στις καλές εποχές. Ελπίζουμε στις διάφορες εργασίες να δούμε εργαζομένους από το Αυλωνάρι ή τη Δημοτική Ενότητα Αυλώνος!!!

Ο Βασίλης Μάστορης γράφει για το τέλος των Λατινικών



Ο κ. Βασίλης Μάστορης είναι διευθυντής Γενικού Λυκείου Κύμης.

Αναδημοσίευση από ¨ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ"

Η άμεση αίσθηση είναι ότι το όλο κατασκεύασμα-πρόταση του υπουργείου Παιδείας λειτουργεί ως αφηγηματικό παραπέτασμα που προστατεύει μια κυρίαρχη, βαθιά θεσμική μεταβολή, μια επέμβαση στο σώμα της ελληνικής παιδείας. Οι επιμέρους τροποποιήσεις, π.χ. η αλλαγή των ισορροπιών στην πανελλαδική εξέταση των Αρχαίων Ελληνικών, όσο σημαντικές και αν τις θεωρήσει κανείς, δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία μπροστά στην τεράστια, για να μην πω τερατώδη, μεταβολή, την οποία επιφέρει η υποκατάσταση των Λατινικών από την Κοινωνιολογία. Η μεταβολή αυτή γίνεται σημαντικότερη, αλλά και ενδεικτικότερη των κατευθύνσεων τις οποίες υπηρετεί, αν σκεφτούμε ότι στην κατεύθυνση των Οικονομικών Επιστημών –την αιχμή του δόρατος των Κοινωνικών Επιστημών, στις οποίες η Κοινωνιολογία ανήκει– δεν υπάρχει η Κοινωνιολογία ως εξεταζόμενο μάθημα.

Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2018

Η Νεά Δημοκρατία δεν έχει ορίσει ακόμη υποψηφίους στην Περιφέρεια και στο Δήμο Χαλκιδέων


ΝΟ.Δ.Ε. Ευβοίας - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - 05.09.2018

Με αφορμή πρόσφατα δημοσιεύματα του τοπικού, ηλεκτρονικού κυρίως, τύπου, τα οποία περιβάλλονται από στοιχεία, δήθεν, αντικειμενικότητας, κρίνεται σκόπιμο να τονιστούν τα εξής:
Ο πρόεδρός μας, Κυριάκος Μητσοτάκης, έχει ξεκαθαρίσει με τον πιο σαφή τρόπο ότι η Νέα Δημοκρατία δεν θα δώσει «χρίσματα» στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2019.
Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να δούμε να διαμορφώνονται από τις ίδιες τις τοπικές κοινωνίες υποψηφιότητες που έχουν προωθημένη αντίληψη για τη λειτουργία του θεσμού και την αντιμετώπιση των τοπικών προβλημάτων. Αυτή τη διαδικασία ζύμωσης μέσα στις τοπικές κοινωνίες ενθαρρύνουμε και παρακολουθούμε, και τέτοιες υποψηφιότητες κατά περίπτωση θα στηρίξουμε συντεταγμένα, ως Νέα Δημοκρατία.
Παράλληλα, βεβαίως, είναι ξεκάθαρο ότι οι 13 περιφέρειες της χώρας έχουν τη δική τους δυναμική και τη δική τους πολιτική αναφορά και επομένως η αναμέτρηση σε αυτές θα έχει σαφή πολιτικά χαρακτηριστικά. Επομένως, ειδικά για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, αλλά και το Δήμο Χαλκιδέων, ο οποίος περιλαμβάνεται στους μεγάλους Δήμους της χώρας, η Νέα Δημοκρατία, κεντρικά, θα βρει τον τρόπο και το χρόνο, στην πορεία προς τις εκλογές, για να δηλώσει ποια ανεξάρτητη υποψηφιότητα που κινείται στον ιδεολογικό της χώρο στηρίζει.
Στην κατεύθυνση αυτή είναι προφανές ότι καμία «παρέμβαση» του προέδρου της ΝΟΔΕ Ευβοίας προς την ηγεσία του κόμματος δεν έχει γίνει και δεν θα μπορούσε να γίνει, υπέρ οποιουδήποτε εκ των φερομένων σήμερα ως ενδιαφερομένων για τον δημαρχιακό θώκο της Χαλκίδας.

Ο αγώνας για την άμεση Αποκατάσταση της Δημοτικής Αγοράς συνεχίζεται


                                                                ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Την Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Αγοράς συγκέντρωση διαμαρτυρίας πολιτών για την άμεση έναρξη των εργασιών αποκατάστασης της Δημοτικής Αγοράς Χαλκίδας. Πλήθος κόσμου, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων, δημοτικοί σύμβουλοι συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης, τ. Δήμαρχοι και τ. βουλευτές ένωσαν τις φωνές τους για να δοθεί ένα οριστικό τέλος στην χρόνια υποβάθμιση της Δημοτικής Αγοράς και του ιστορικού και εμπορικού κέντρου της Χαλκίδας.

Τεράστιο πρόβλημα στο Δήμο μας, από την έλλειψη νερού.


ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ
       Αλιβέρι 6 Σεπτεμβρίου  2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

    Τεράστιο πρόβλημα,  με πολλές προεκτάσεις, έχει δημιουργηθεί φέτος στο Δήμο μας, από την έλλειψη νερού. Τοπικές Κοινότητες μένουν για πολλές ώρες ή για μέρες χωρίς νερό, επιχειρήσεις και μαγαζιά αδυνατούν να εξυπηρετήσουν τους πελάτες τους με μεγάλη οικονομική ζημιά, τουριστικές περιοχές δυσφημούνται και οι τουρίστες αποχωρούν, οι δημότες, κυρίως της Δημοτικής Ενότητας Κύμης, δεν έχουν ούτε να πλυθούν και οι βρύσες πολλές φορές βγάζουν λασπόνερο.
    Η Δημοτική Αρχή προσπαθεί να πείσει ότι για αυτή την κατάντια φταίει η λειψυδρία, οι υψομετρικές διαφορές, οι βλάβες στο δίκτυο και στα αντλιοστάσια, η παλαιότητα του δικτύου, καθώς και η αντικατάσταση σωλήνων ύδρευσης σε χωριά και οικισμούς στη μέση του καλοκαιριού. Πραγματοποιεί σύσκεψη και απλά διαπιστώνουν το πρόβλημα. Λύσεις δεν προτείνονται.

Ενεργοί Πολίτες Στερεάς:Για την Δημοτική Αγορά της Χαλκίδας






Αυτό που γίνεται διαχρονικά με την Δημοτική Αγορά της Χαλκίδας, είναι απαράδεκτο από κάθε άποψη. Εδώ και 30 χρόνια παραμένει ακόμη άλυτο το πρόβλημα. Ένα συγκρότημα κτηρίων που καταρρέουν καθημερινά, ένας χώρος σκουπιδότοπος, ένας χώρος ντροπή για την πόλη. Ευθύνες για την σημερινή κατάσταση υπάρχουν σε όλες τις Δημοτικές Αρχές διαχρονικά. Όμως τα τελευταία χρόνια νομίζαμε όλοι ότι είμαστε πλέον στην αρχή του τέλους, δηλαδή στην δημοπράτηση και την  έναρξη των εργασιών αποκατάστασης, έρχεται το Κεντρικό Συμβούλιο Νεωτέρων Μνημείων (ΚΣΝΜ), στην τελευταία του συνεδρίαση και αποφασίζει την μη έγκριση της μελέτης του αρχιτεκτονικού διαγωνισμού που κατατέθηκε από τον Δήμο, με αφορμή την ανάγκη κάποιας αυτοψίας. Σημειωτέον ο διαγωνισμός ήταν διεθνής, δημόσιος με την μορφή των βραβείων με 17 συμμετέχοντες. Και το θέμα δεν είναι βέβαια η αυτοψία του ΚΣΝΜ. Έτσι είναι η Δημοκρατία. Έχει και ανεξάρτητες αρχές που κρίνουν και δικαιολογημένες καθυστερήσεις. Όμως το Υπουργείο Πολιτισμού και οι αρμόδιες υπηρεσίες του θα μπορούσαν να είχαν φροντίσει να μην έχουμε περιττές καθυστερήσεις, τη στιγμή μάλιστα που η μελέτη είχε κατατεθεί από τον Δήμο, εδώ και πολλούς μήνες. Και ρωτάει κάθε καλοπροαίρετος. Γιατί δεν κάνατε την αυτοψία σας πριν την συνεδρίαση του ΚΣΝΜ, ώστε να αποφύγουμε νέες καθυστερήσεις ; Απάντηση δεν περιμένουμε, αλλά είναι γνωστό ότι, εάν δεν γίνει η δημοπράτηση άμεσα, τότε το έργο χάνεται για φέτος και από του χρόνου, μετά τις εκλογές  βλέπουμε.

Αποκτούν τηλεοπτική κάλυψη οι μόνιμοι κάτοικοι απομακρυσμένων χωριών της Εύβοιας


                                                 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
            ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΥΒΟΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ (ΤΑΣΟΥ) ΠΡΑΤΣΟΛΗ

                                                            
                                                          Χαλκίδα, 05/09/2018

ΥΠΟ ΨΗΦΙΣΗ ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΕΚΤΟΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ. ΕΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

Με το υπό ψήφιση σχέδιο νόμου που ήδη βρίσκεται σε στάδιο επεξεργασίας από τις αρμόδιες επιτροπές της Βουλής με τίτλο: «Πρόσβαση των μόνιμων κατοίκων των περιοχών εκτός τηλεοπτικής κάλυψης στους ελληνικούς τηλεοπτικούς σταθμούς ελεύθερης λήψης εθνικής εμβέλειας», του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, λύνεται επιτέλους ένα χρόνιο πρόβλημα και για τους μόνιμους κατοίκους πολλών περιοχών του νομού Ευβοίας οι οποίοι ήταν μέχρι σήμερα εκτός τηλεοπτικής κάλυψης στους ελληνικούς τηλεοπτικούς σταθμούς ελεύθερης λήψης εθνικής εμβέλειας, καθώς με τις διατάξεις αυτού του νομοσχεδίου εξασφαλίζεται η πρόσβασή τους σ΄ αυτούς. Αντιμετωπίζεται έτσι η τεχνολογική και ενημερωτική απομόνωση στην οποία είχαν περιέλθει αυτοί οι πολίτες και αποδεικνύεται για άλλη μια φορά ότι η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στοχεύει σταθερά στην εξάλειψη των αδικιών και των στρεβλώσεων.
Αρμόδιοι φορείς για την επίτευξη του έργου είναι η Γενική Γραμματεία Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΓΓΤΤ) του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, ως φορέας συντονισμού και υλοποίησης του έργου, οι δήμοι, στην εδαφική περιφέρεια των οποίων υπάγονται οι περιοχές εκτός τηλεοπτικής κάλυψης και τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ), ως φορείς υλοποίησης του έργου, καθώς και η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) ως φορέας συνδρομής.
Η υλοποίηση του έργου θα πραγματοποιηθεί με δημόσια επιχορήγηση των δικαιούχων. Η εξειδίκευση των αρμοδιοτήτων, ο καθορισμός των διαδικασιών και τα επιμέρους κριτήρια, θα γνωστοποιηθούν με την έκδοση Υπουργικής Απόφασης. Με την Απόφαση αυτή θα αρχίζει και η τρίμηνη προθεσμία πιστοποίησης των δικαιούχων, επιλογής παρόχου και υποβολής δικαιολογητικών.

Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ (ΤΑΣΟΣ) ΠΡΑΤΣΟΛΗΣ

*Επισυνάπτεται ο πίνακας των περιοχών της Εύβοιας που θα καλυφθούν τηλεοπτικά, σύμφωνα με τις διατάξεις του προαναφερθέντος νομοσχεδίου  ΕΔΩ

Δημοτική Αγορά Χαλκίδας: Μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας

Η μαζική παρουσία των Χαλκιδέων στην συγκέντρωση που διοργάνωσε ο Δήμος και φορείς της πόλης για να απαιτήσουν την προώθηση του έργου τη αποκατάστασης της Δημοτικής Αγοράς της Χαλκίδας. Στην εκδήλωση χαιρέτισαν η Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Εύβοιας, ο Πρόεδρος του Εμπορικού συλλόγου Εύβοιας, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου και ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Μπουρμάς. Εν συνεχεία ο Δήμαρχος Χρήστος Παγώνης ανέλυσε όλες τις πτυχές του προβλήματος και αναφέρθηκε στα εμπόδια που εγείρονται στον στόχο αυτό. 

Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2018

Τιμήθηκε ο Γ.Σ. Κύμης


Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθησαν χθες βράδυ στο Συνεδριακό Κέντρο της Περιφέρειας τα Stereabasket Awards, μια εκδήλωση που διοργανώθηκε από το stereabasket.gr σε συνεργασία με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. Μεταξύ άλλων τιμήθηκε και η ομάδα του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης ως η μοναδική εκπρόσωπος της Περιφέρειας μας στην υψηλότερη κατηγορία μπάσκετ της χώρας, την Basket League. Το τιμητικό βραβείο παρέλαβε ο πρόεδρος της ΚΑΕ κ. Αλέξανδρος Θεοδώρου, ο οποίος κατά την βράβευση αναφέρθηκε στο παρελθόν και το παρόν της ομάδας, μίλησε για τις δυσκολίες της μετάβασης  από μια «παρεϊστικη»  ομάδα στην Κύμη σε έναν πρότυπο επαγγελματικό Σύλλογο με έδρα την Χαλκίδα και  ευχαρίστησε όλους τους φιλάθλους της Στερεάς Ελλάδας για την αποδοχή και για την στήριξη. Να σημειώσουμε ότι εκτός του προέδρου, παρόντες στην εκδήλωση ήταν και ο ιδιοκτήτης της ομάδας κ. Γιάννης Θεοδώρου με την σύζυγο του κ. Ρούλα Θεοδώρου, καθώς και ο προπονητής μας κ. Γιάννης Καστρίτης και ο τιμ μάνατζερ κ. Γιώργος Γυφτονικολός. Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι στην λαμπρή τελετή τιμήθηκαν για την προσφορά τους στο ελληνικό μπάσκετ οι Παναγιώτης Γιαννάκης και Γιάννης Ιωαννίδης καθώς και ο δημοσιογράφος Βασίλης Σκουντής, ενώ έγιναν βραβεύσεις στις ομάδες και τους αθλητές της Περιφέρειας μας που ξεχώρισαν στην περσινή σεζόν.

“Παραδώσαμε σημαντικά εργαλεία για την άσκηση αγροτικής πολιτικής”


Συνέντευξη στο Αθηναϊκό- Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων του
ΒΑΓΓΕΛΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ, Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Εύβοιας - Πρώην Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων




-Υπήρξαν σχόλια για τη διαδικασία παράδοσης του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων στη νέα πολιτική ηγεσία, σύμφωνα με τα οποία ήταν «υπόδειγμα για την αριστερά». Σε προσωπικό επίπεδο όμως, δεν υπήρξε έστω και μια στιγμιαία πίκρα όταν ο Πρωθυπουργός σας ανακοίνωσε την αντικατάστασή σας;

Κατά πρώτον δεν δέχομαι τη χρήση του όρου υπόδειγμα. Αυτή είναι η αριστερά. Όχι μόνον εγώ, όλοι εμείς ,δεν μπήκαμε στην αριστερά και στην πολιτική με την προοπτική των υπουργικών και των άλλων θέσεων.  Όταν ασχολείσαι σε όλη σου τη ζωή παθιασμένα με ένα χώρο δεν χωρούν προσωπικές πικρίες .
Εξάλλου  η προσφορά στον άνθρωπο και στην κοινωνία μπορεί να υπηρετηθεί το ίδιο σε όποια θέση κι αν βρίσκεσαι, ακόμα και αυτή του απλού ενεργού πολίτη, θέση την οποία έχω στη πορεία μου υπηρετήσει και σέβομαι απεριόριστα. Αυτό που έκανα λοιπόν ως τώρα θα κάνω και στη συνέχεια.

Αποχώρησε από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Κύμης Αλιβερίου ο Δημήτρης Σταύρου

Δεκτή έγινε η παραίτηση του Δημήτρη Σταύρου από την θέση του Ειδικού Συνεργάτη τοπυ Δημάρχου Κύμης Αλιβερίου που ήταν κυρίως επιφορτισμένος με το Γραφείο Τύπου.  Να λοιπόν που υπάρχουν και παραιτήσεις που γίνονται δεκτές. Η απουσία του από τον Δήμο θα είναι αισθητή γιατί ήταν και από την περιοχή και γνώριζε άριστα την τοπική πραγματικότητα.
Σύνομα αναμένεται η προκήρυξη της θέσης και η κάλυψή της από νέο συνεργάτη. Δύο ονόματα φαίνεται ότι είναι τα επικρατέστερα και έχουν ακουστεί αρκετά πριν την παραίτηση του Σταύρου, προερχόμενα από την Χαλκίδα. Εκλογές έρχονται και οι Δημοτικές Αρχές οργανώνονται!!!

Εφαρμογή Προγράμματος Δακοκτονίας στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ, Κ. Καραγιάννης

Λαμία,  4  Σεπτεμβρίου  2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σε σχέση με δημοσιεύματα για το πρόγραμμα δακοκτονίας, γνωρίζουμε τα ακόλουθα:
Το πρόγραμμα της δακοκτονίας προστατεύει την ελαιοπαραγωγή, το εισόδημα των παραγωγών το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία από τη χρήση γεωργικών φαρμάκων.
Είναι μια συλλογική προσπάθεια Υπουργείου, Περιφέρειας, Δήμων, ΔΑ-Ο&Κ, Ελαιουργικών Συνεταιρισμών.
Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας αναγνωρίζοντας την σπουδαιότητα που έχει για την περιοχή η καλλιέργεια της ελιάς και την αναγκαιότητα της έγκαιρης εφαρμογής του προγράμματος δακοκτονίας προκειμένου να προστατευτεί η παραγωγή και κατά συνέπεια το εισόδημα των ελαιοπαραγωγών, προχώρησε έγκαιρα (τον Ιανουάριο του 2018) στις διαγωνιστικές διαδικασίες για την ανάδειξη των εργολάβων που θα αναλάμβαναν το έργο της δακοκτονίας με την μέθοδο του «Δολωματικού ψεκασμού» και στις τέσσερεις ελαιοπαραγωγές Περιφερειακές  Ενότητες (Βοιωτία, Εύβοια, Φθιώτιδα, Φωκίδα), και όλα αυτά πολύ πριν γίνει η κατανομή των κονδυλίων από το Υπουργείο Εσωτερικών, η οποία έγινε με την αριθμ.2170 /1-2-2018 απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών.
Οι διαγωνισμοί της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για την ανάδειξη ανα-δόχων που θα αναλάμβαναν το έργο της δακοκτονίας, είναι οι πρώτοι σε όλη την χώρα που δημοσιοποιήθηκαν, γεγονός που προκύπτει από την ιστοσελίδα του Εθνικού Συστήματος Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ).

Ζωή Λιβανίου: «Πολιτικά Παίγνια στη Δημοτική Αγορά Χαλκίδας»


Χαλκίδα, 04 Σεπτεμβρίου 2018

Με αφορμή το κάλεσμα σε διαμαρτυρία για τις εξελίξεις στο ζήτημα της Δημοτικής Αγοράς Χαλκίδας, η Βουλευτής Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Λιβανίου, δηλώνει:
Τα πολιτικά παίγνια ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών είναι αναμενόμενα και ως ένα βαθμό θεμιτά. Η προσπάθεια όμως πολιτικής εκμετάλλευσης της πραγματικής αγωνίας των κοινωνικών φορέων για να ζωντανέψει το κέντρο της Χαλκίδας, να αποκτήσει την εικόνα που επιθυμεί το σύνολο της πόλης και να αποτελέσει σημείο συνάντησης της τοπικής κοινωνίας,  «χρεώνοντας» τις καθυστερήσεις στις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Πολιτισμού για τα νεώτερα μνημεία είναι αν μη τι άλλο τραγελαφικό.

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Χαλκιδέων


                                                                ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, στην οδό Φαρμακίδου 15Α  την 5η  του μηνός Σεπτεμβρίου 2018, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:00, για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα συνημμένα θέματα της ημερήσιας διάταξης.

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2018

Αύριο η συγκέντρωση για την Δημοτική Αγορά της Χαλκίδας

Ακριώτης- Πρατσόλης: Φιέστα για τη Δημοτική Αγορά προς αναζήτηση Ψηφοφόρων.


   ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΚΡΙΩΤΗΣ – ΤΑΣΟΣ ΠΡΑΤΣΟΛΗΣ
 Βουλευτές  ΣΥΡΙΖΑ Ν. Εύβοιας
                                                                                                                    Χαλκίδα, 3 Σεπτεμβρίου 2018
ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

Η αυριανή κινητοποίηση του Δημάρχου, ενάντια στο Υπουργείο Πολιτισμού, γιατί δήθεν δεν υπογράφει το Κεντρικό Συμβούλιο Νεωτέρων Μνημείων αδειοδότηση, με ό,τι το σχέδιο του μελετητή προβλέπει, είναι εκτός τόπου και χρόνου.
Το ΚΣΝΜ έχει υποχρέωση με βάση αυτά που προτείνει η μελέτη να ελέγξει δι’ αυτοψίας και στη συνέχεια να αδειοδοτήσει  λαμβάνοντας υπόψη ότι η Δημοτική Αγορά Χαλκίδας έχει κριθεί ως διατηρητέο μνημείο.
Όπως ελέχθη και στο Δημοτικό Συμβούλιο, το Υπουργείο πολιτισμού σύμφωνα με τον προγραμματισμό του, την επόμενη βδομάδα θα στείλει επιτροπή για αυτοψία.
Ας σταματήσει ο Δήμαρχος τις «ηρωικές του εξάρσεις» και ας φροντίσει να κάνει γνωστό δημόσια τι προτείνει η μελέτη για καθαιρέσεις κατεδαφίσεις ή άλλες παρεμβάσεις στην αγορά.

Οι Δήμαρχοι του Κλεισθένη Ι: ισορροπιστές ή όμηροι; Άρθρο- Παρέμβαση του Δημήτρη Κατσούλη



Οι Αυτοδιοικητικές Εκλογές του 2019 θα διεξαχθούν, εκτός απροόπτου, με το σύστημα της απλής αναλογικής που κατέστρωσε ο νομοθέτης του ν.4555/2018 (Πρόγραμμα ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ1). Κυρίως στους Δήμους και δευτερευόντως στις Περιφέρειες το νέο εκλογικό σύστημα επιφέρει κρίσιμες αλλαγές όχι μόνο στους κανόνες αλλά και στην πολιτική επιχειρησιακή στρατηγική των αιρετών, αλλάζει, εν ολίγοις, σκέψεις, αντιλήψεις,  μεσοπρόθεσμα και νοοτροπίες, χωρίς ίσως να μεταβάλλει τα βασικά πολιτικά στερεότυπα.
Η επιλογή του νομοθέτη να εκλέγονται τα συλλογικά όργανα της τοπικής αυτοδιοίκησης, δηλαδή τα Δημοτικά και Περιφερειακά Συμβούλια, με την απλή αναλογική «των υπολοίπων», χωρίς κατώτερο ποσοστό-όριο εκλογής στο Συμβούλιο, ενδέχεται να οδηγήσει στην εκλογή Συμβουλίων με πανσπερμία ολιγομελών ή ακόμη και μονοπρόσωπων παρατάξεων, εκδοχή που θα δυσχεράνει ίσως τη διαμόρφωση σταθερών προγραμματικών ή έστω απλώς δημαρχιακών πλειοψηφιών, εάν περιοριστούμε εδώ μόνο στους δήμους.

Ο Γιώργος Παπανδρέου για την 3η Σεπτέμβρη 1974. Μήνυμα για την Προοδευτική Αλλαγή


Με άρθρο του στην εφημερίδα «Τα Νέα» ο πρόεδρος του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ Δημοκρατών Σοσιαλιστών και της Σοσιαλιστικής Διεθνούς και πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου κάνει μια αναδρομή στα 44 χρόνια από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ, την 3η Σεπτέμβρη, δίνοντας όμως παράλληλα το στίγμα της προοδευτικής παράταξης για το σήμερα.


Αναλυτικά το άρθρο του Γιώργου Παπανδρέου:

«3 Σεπτέμβρη 1974 - 3 Σεπτέμβρη 2018. 44 χρόνια, γόνιμα χρόνια. Με πολύ σημαντικές κατακτήσεις. Με μια Ελλάδα που βρέθηκε στις 25 πλουσιότερες χώρες του κόσμου. Στον πυρήνα της Ευρώπης.
Με λάθη, παραλείψεις, πισωγυρίσματα, ακόμη και επιλογές που πλήγωσαν τον Ελληνικό λαό ή ναρκοθέτησαν τη Δημοκρατία. Οι ευθύνες είναι σίγουρα του πολιτικού συστήματος, μερίδιο όμως αναλογεί και στους πολίτες.
Η αλήθεια πληγώνει, αλλά και απελευθερώνει. Χωρίς αυτήν δεν υπάρχει μέλλον.
Είναι υποχρέωση όλων, η νηφάλια συζήτηση για αυτήν την πρώτη μετά τον πόλεμο ειρηνική, δημοκρατική και εποικοδομητική περίοδο. Όπως και η ψύχραιμη προσέγγιση, όλων των επιμέρους κεφαλαίων της, αν επιθυμούμε, να πορευτούμε στο μέλλον όπως αξίζει στους Έλληνες και όχι όπως βολεύει ορισμένους.

ΚΚΕ: Να αποζημιωθούν 100% οι τοπατοπαραγωγοί στους Στρόπωνες.


ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ
Τομεακή Επιτροπή Εύβοιας
Παπαναστασίου 10Α, 3ος όροφος, Χαλκίδα 34100
Τηλ. 2221082680, fax: 2221081166


Το σύνολο σχεδόν των παραγωγών τομάτας στους Στρόπωνες υπέστησαν μεγάλες ζημιές στις καλλιέργειές τους από τις τελευταίες βροχές. Οι ζημιές αυτές έρχονται να προστεθούν σε αυτές που προκλήθηκαν και φέτος, όπως και κάθε χρόνο τα τελευταία χρόνια, από τα αγριογούρουνα.
Δεκάδες οικογένειες βρίσκονται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση, καθώς μέχρι να γίνει καταγραφή των ζημιών, οι παραγωγοί δεν μπορούν να πραγματοποιήσουν καμιά εργασία στα χωράφια τους. Εξαιτίας αυτού, υπάρχει ο κίνδυνος καλλιέργειες που θα ελεγχθούν καθυστερημένα να χαρακτηρισθούν παρατημένες και να μην αποζημιωθούν οι αγρότες γι’αυτές.Την  ίδια στιγμή οι παραγωγοί δεν έχουν λάβει ακόμα το σύνολο των αποζημιώσεων από περσινές καταστροφές.
Έτσι κι αλλιώς οι μικρομεσαίοι αγρότες, εξαιτίας της πολιτικής της ΕΕ που με ευλάβεια εφαρμόζουν οι ελληνικές κυβερνήσεις, βρίσκονται σε πολύ δύσκολη κατάσταση. Με νύχια και δόντια προσπαθούν να παραμείνουν στα χωράφια τους. Εκτός από τις αυξημένες δυσκολίες που έχουν να αντιμετωπίσουν με το δυσβάσταχτο κόστος καλλιέργειας, τις εξευτελιστικές τιμές, τα διάφορα χαράτσια του ΕΛΓΑ, ΕΝΦΙΑ, τη φοροληστεία του ΕΦΚΑ, αντιμετωπίζουν απροστάτευτοι δύσκολα καιρικά φαινόμενα και καταστροφές από διαφόρους νόσους.

Για την δημοτική αγορά της Χαλκίδας….. Στις 4 Σεπτεμβρίου 2018 «κυνήγι Μαγισσών» στην Χαλκίδα!


Νομαρχιακή Επιτροπή Εύβοιας

ο Δήμαρχος της Χαλκίδας, κ. Παγώνης, έχει καλέσει σε πάνδημη συγκέντρωση διαμαρτυρίας τους Πολίτες της Χαλκίδας για το γνωστό θέμα της Δημοτικής Αγοράς, που χρονίζει εδώ και 30 χρόνια! Διεκδικεί να «προχωρήσει το έργο της αποκατάστασης της Δημοτικής Αγοράς Χαλκίδας» για να προλάβει- μια και οι αυτοδιοικητικές εκλογές θα γίνουν τον Μάι- να παρουσιάσει έστω και ένα «σοβαρό» έργο στην θητεία του.
Και ενώ εδώ και καιρό πολιτεύεται με «κλειστά χαρτιά»  στο θέμα, ξεκινώντας από την γνωστή θέση και των προηγούμενων Δημοτικών αρχόντων για την πλήρη κατεδάφιση και την αξιοποίησή του χώρου για διάφορες κατά περίπτωση χρήσεις, αφού μετακινήθηκε μετά την απόφαση του ΚΣΝΜ, όπου ανακηρύσσεται η ΔΑΧ μνημείο (και αυτό είναι θετικό: ανάγκας και οι θεοί πείθονται), τώρα οργίζεται γιατί η εντεταλμένη από την Πολιτεία Υπηρεσία, θέλει να έχει υπό την εποπτεία της, την τύχη του νεότερου μνημείου και να κάνει νέα αυτοψία στο χώρο, μετά την «μυστική» κατάθεση της οριστικής μελέτης στο ΚΣΝΜ.

Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2018

Μία υποψηφιότητα η οποία εφόσον υπάρξει θα έχει ενδιαφέρον.


Ακούγεται ότι ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας Κωστάς Βαρδακώστας ο οποιος κατάγεται από την Οκτωνιά μελετά σοβαρά το ενδεχόμενο να προσχωρήσει στην ιδέα της διεκδίκησης της Δημαρχίας στο Δήμο Κύμης Αλιβερίου. Δεδομένου ότι Υποψηφιότητες νέων ανθρώπων με υψηλούς στόχους είναι χρήσιμες και μάλιστα σε έναν τέτοιο δύσμοιρο Δήμο, το ενδεχόμενο της Υποψηφιότητας Βαρδακώστα δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο. Καλό είναι και οι άλλοι πολιτικοί χώροι να ενθαρρύνουν υποψηφιότητες νέων ανθρώπων αρκεί να είναι και νέοι στο μυαλό και στην πολιτική αντίληψη. Γιατί από νεόγερους χορτάσαμε αυτά τα χρόνια. Και μία συμβουλή: Να είναι αυτός ο μαέστρος στην ορχήστρα αφήνοντας μακρυά το πολιτικό και κομματικό κατεστημένο της συμφοράς και της διαπλοκής.
Σε κάθε περίπτωση, στο Δήμο Κύμης Αλιβερίου εξετάζεται με προσοχή ότι σπάει στο παρακμιακό κατεστημένο που τον ταλαιπωρεί από την ίδρυσή του.

Επιχορήγηση 5000 ευρώ από το Δήμο Κύμης Αλιβερίου στο Φιλοζωϊκό Σωματείο CUMA


Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Κύμης Αλιβερίου με εισήγηση του αρμοδίου Αντιδημάρχου Δημήτρη Μούντριχα ενέκρινε την επιχορήγηση του ποσού των 5.000,00 ευρώ στο Φιλοζωικό Σωματείο CUMA Κύμης –Αλιβερίου, προκειμένου να μπορέσει να ανταπεξέλθει στις τεράστιες δαπάνες λειτουργίας των προσωρινών καταφύγιων αδέσποτων ζώων του Δήμου. Υπάρχει ανάλογη εγγεγραμμένη πίστωση στον προϋπολογισμό του Δήμου οικονομικού έτους 2018 στον Κ.Α. 00-6739.007.
Η συνεργασία του Δήμου με τους συλλόγους πάντοτε φέρνει αποτέλεσμα.

Η Filevia του Γιώργου Μητροπέτρου ένα βήμα μπροστά. Η Αρώνια ως συμπλήρωμα διατροφής


Είναι πλέον γεγονός, το μοναδικό Ελληνικό Συμπλήρωμα Διατροφής ΑΡΩΝΙΑΣ, από την Ευβοϊκή επιχείρηση Filevia. Ναι, μετά από πολύχρονες μελέτες και έρευνες, από εξειδικευμένα εργαστήρια, καταφέραμε να έχουμε έτοιμο προς διάθεση,  σε συσκευασία των 60 caps  το "θαύμα" της φύσης το εκχύλισμα της ΑΡΩΝΙΑΣ. Με βαθιά πίστη, μελέτη και επιμονή και σωστούς συνεργάτες,  το καταφέραμε.! Πιστεύουμε στις εξαιρετικές βοηθητικές θεραπευτικές ιδιότητες της ΑΡΩΝΙΑΣ, πιστεύουμε στην καινοτομία, γιατί πιστεύουμε στην άλλη ΕΛΛΆΔΑ, αυτή της δημιουργίας της παραγωγής και της προόδου.! Πληροφορίες:2221082661 #filevia #aronia #superfoods