Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

ΠΟΙΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΙΟ ΟΞΥΛΙΘΟΥ- 8 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2014


Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014 στις 21: 30
Στο Hotel Stomio Beach σε ένα όμορφο και ατμοσφαιρικό χώρο
Στόμιο Οξυλίθου Ευβοίας. 
Α' μέρος: Παρουσίαση βιβλίου: «Όνειρο-Κατασκευαστής» Ημερολόγιο ποιημάτων, του Αντώνη Περδικάρη.
Ποιήματα θα διαβάσουν:
Νίκος Καρίμπας
Ελευθερία Ροβολή
και ο ίδιος ο ποιητής
Β΄ μέρος: Μουσική παράσταση με την Εύα Κανέλλη.
Πιάνο: Θάνος Μπένος
Σε αυτό το μουσικό ταξίδι η ερμηνεύτρια Εύα Κανέλλη ερμηνεύει με την ιδιαίτερη φωνή της αγαπημένες συνθέσεις των: Θεοδωράκη, Χατζηδάκι, Τόκα, Σπανού, Κραουνάκη, Θαλασσινού, Βιτάλη κ.ά, τραγούδια παραδοσιακά αλλά και καινούργια τραγούδια.
Μουσική επιμέλεια: Νίκος Καρίμπας
Είσοδος 8 ευρώ. Φοιτητικό 5 ευρώ

ΑΛΛΑΓΗ ΧΩΡΟΥ ΛΟΓΩ ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΩΝ


ΚΕΝΤΡΟ «ΔΗΜΗΤΡΑ» ΝΕΑΣ ΑΡΤΑΚΗΣ
ΛΟΓΩ  ΜΕΓΑΛΗΣ  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
ΤΟ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΤΑΧΥΡΥΘΜΗΣ    ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΩΝ   
ΘΑ  ΓΙΝΕΙ  ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ   ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟΥ  ΚΕΝΤΡΟΥ  ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ
ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ  ΕΝΟΤΗΤΑΣ  ΕΥΒΟΙΑΣ
ΧΑΙΝΑ   93     
ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟ  ΧΑΛΚΙΔΑΣ
ΔΕΥΤΕΡΑ, 21/7, ΤΡΙΤΗ 22/7 και ΤΕΤΑΡΤΗ 23/7        4-9 Μ.Μ.
Πληροφορίες: Ελένη Πινακούλα  - Υπεύθυνη   Εκπαίδευσης   του ΚΕΝΤΡΟΥ  «ΔΗΜΗΤΡΑ»  ΝΕΑΣ ΑΡΤΑΚΗΣ   ΤΗΛ.: 2221042124     ΚΙΝ.  6972012042  
Ε-MAIL: kdnartaki@yahoo.gr   ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΛΙΒΕΡΙ

Για τη μεγάλη συναυλία αλληλεγγύης στις 13 Αυγούστου στον Κάραβο Αλιβερίου ετοιμάζεται η Ομάδα Αλληλεγγύης Αλιβερίου. Η συναυλία έχει στόχο την πολιτιστική ανάδειξη και διαφήμιση του λιμανιού μας αλλά και του Αλιβερίου ως το μεγαλύτερο αστικό κέντρο της Ν.Εύβοιας. Συλλογικά αναδεικνύεται  ένας δήμο με μεγάλες δυνατότητες αγροτουριστικής και οικονομικής ανάπτυξης. Από τα χωριά, το λιμάνι και τις παραλίες της Κύμης και του Αιγαίου,μέχρι τον ενετικό πύργο στο Αυλωνάρι, το λιμάνι του Καράβου, τον μυκηναϊκό θολοτό τάφο στην περιοχή Κατακαλού και τα ενετικά φρούρια που στολίζουν διάσπαρτα την περιοχή μας. Την συναυλία στηρίζουν όλα τα καταστήματα του Καράβου αλλά και επιχειρήσεις του Αλιβερίου. Λεπτομέρειες για τη συναυλία εντός των ημερών.

ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΜΗ

ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΥΜΗΣ 

ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
 από Κουμιώτες ερασιτέχνες φωτογράφους
 με θέμα:
«Το νερό τριγύρω μας όπως το είδαμε»
 ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ
ΣΑΒΒΑΤΟ 19 ΙΟΥΛΙΟΥ 2014, ΩΡΑ 21:15
ΘΕΑΤΡΟ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΚΥΜΗΣ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 19 ΙΟΥΛΙΟΥ ΕΩΣ 5 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2014

ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΩΡΕΑΝ

ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ


Απόφαση για την ανακήρυξη των Δημοτικών Συμβούλων και των Συμβούλων  Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων στο Δήμο Κύμης Αλιβερίου δημοσίευσε σήμερα το Πρωτοδικείο Χαλκίδας μετά από κυοφορία σχεδόν δύο μηνών. Όμως η Απόφαση είναι παντελώς λάθος με λάθη τα οποία είναι ανεπίτρεπτα και ίσως πρέπει να απασχολήσουν τις αρμόδιες δικαστικές πειθαρχικές αρχές. Δεν είναι δυνατόν να βγαίνει απόφαση με λάθος αριθμό εδρών, λάθος κατανομή  στους συνδυασμούς και λάθος κατάταξη των Δημοτικών Συμβούλων. Λάθος και στη σύνθεση των Τοπικών Συμβουλίων. Το άκρο άωτο της προχειρότητας και της σύγχυσης είναι η αναγραφή ονομάτων Δημοτικών Παρατάξεων που είναι από τον Δήμο της Ερέτριας!!! Καθότι η εισηγήτρια ήταν και στην Απόφαση για τον Δήμο Ερέτριας. Τέλος παραλείπει να ανακηρύξει Δημοτικούς Συμβούλους και τους επικεφαλής των παρατάξεων της μειοψηφίας, τον κ. Θωμά και τον κ. Μιχαήλ.
Η σωστή κατανομή των εδρών είναι αυτή που έχει δημοσιεύσει το ΛΑΛΑΤΟ λίγες ημέρες μετά τις εκλογές, με μικρές ίσως αποκλίσεις. Αυτή θα είναι και η διορθωμένη απόφαση μετά τις ενστάσεις.

Είναι κρίμα να ταλαιπωρούνται τόσοι άνθρωποι με τέτοια παιδαριώδη λάθη δικαστικών λειτουργών.

Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

ΣΤΙΣ 20 ΙΟΥΛΙΟΥ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ ΣΤΑ ΠΕΡΙΒΟΛΙΑ ΑΧΛΑΔΕΡΗΣ

ΙΕΡΑ ΜΗΡΟΠΟΛΙΣ ΚΑΡΥΣΤΙΑΣ & ΣΚΥΡΟΥ ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΠΡΟΦΗΤΟΥ ΚΑΙ ΕΝΔΟΞΟΥ ΗΛΙΑ ΤΟΥ ΘΕΣΒIΤΟΥ ΕΝΟΡΙΑΣ ΠΕΡΙΒΟΛΙΩΝ
* ΙΕΡΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ *
ΤΗΝ 20ή ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ ΙΟΥΛΙΟΥ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ Ο Ι.Ν. ΠΡΟΦΗΤΟΥ ΚΑΙ ΕΝΔΟΞΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΘΕΣΒΗΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑ ΠΕΡΙΒΟΛΙΩΝ .
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΕΡΩΝ ΑΚΟΛΟΥΘΙΩΝ :
ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΕΟΡΤΗΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 19 / 07 /2014 Ώρα 7:30 μ.μ
Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός .
ΑΝΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 20 /07 / 2014 Ώρα 7:15 π.μ
Όρθρος & έν συνεχεία Πανηγυρική Θεία Λειτουργία μετά αρτοκλασίας .

Το εκκλησιαστικό συμβούλιο του Πανηγυρίζοντα Ιερού Ναού σας εύχεται Χρόνια Πολλά με Υγεία, Αγάπη και Ευτυχία.

ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ: ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ..."Επί του οικονομικού απολογισμού (σημ. Λαλατο: Της ΕΠΣΕ) τοποθετήθηκε ο πρόεδρος της ομάδας του Αυλωναρίου Δημήτρης Φραγκούλης. Ο ισχυρός άνδρας των “κιτρινόμαυρων” ανέφερε με έμφαση “πρέπει κάτι να γίνει, διαλύονται σωματεία, λόγω οικονομικών προβλημάτων. Δεν βγαίνουν ούτε τα βασικά έξοδα. Κοστίζει η απευθείας κόκκινη, αλλά κοστίζει και η δεύτερη κίτρινη που ισοδυναμεί με κόκκινη. Εκτός αν καταργηθούν τα φάουλ. Βλέπω εδώ ότι εισπράξατε περίπου 21.000 ευρώ από ποινές. Αντί να γίνουν προσπάθειες να μειωθούν οι ποινές, υπολογίζετε στο ίδιο ποσό και …κάτι παραπάνω και την ερχόμενη περίοδο. Για να μην μακρυγορώ, μπράβο στους διεθνείς μας για την επιτυχία τους, αλλά κι’ αυτοί δεν γεννήθηκαν επαγγελματίες, απ’ το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο ξεκίνησαν και πρέπει όλοι μας να στηρίξουμε το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο” κατέληξε ο Δημήτρης Φραγκούλης, που είχε και μία διένεξη με τον Γιώργο Γεραντώνη, με τον Φραγκούλη να του λέει “κύριε Γεραντώνη αν δεν θέλετε να ακούσετε, αποχωρήστε”.