Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ 25η ΜΑΡΤΙΟΥ 1821

ΜΠΑΜΠΗΣ ΚΑΡΑΒΑΣ
Η Επανάσταση του 1821 αποτελεί την κορυφαία στιγμή στη μακρόχρονη πορεία των αγώνων του ελληνικού λαού για ελευθερία  και ανεξαρτησία. Οι Έλληνες ξεσηκώθηκαν για την Ελευθερία έχοντας για βασικό  τους όπλο την ενότητα και την μεγάλη δίψα τους για ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!!Η χώρα μας διανύει τον 4 χρόνο μια βαριάς και επώδυνης κρίσης. Μιας κρίσης που πλήττει τους εργαζόμενους ,τους  μικρομεσαίους, τους συνταξιούχους ,τους αγρότες και κυρίως τους νέους της πατρίδας μας.
 Η Ημέρα αυτή μας διδάσκει πως αν έχεις έναν στόχο ,θάρρος και αποφασιστικότητα, τελικά, τον πετυχαίνει παρά τις όποιες δυσκολίες! Σήμερα λοιπόν χρειάζεται ένας νέος εθνικός στόχος. Ένας στόχος ανάκτησης της οικονομικής αξιοπιστίας και ισοτιμίας που θα μας οδηγήσει  μετά από επτά χρόνια ύφεσης και ανεργίας στην οριστική έξοδο από το μνημόνιο.
Για να ολοκληρωθεί  όμως αυτή η επώδυνη προσπάθεια θα πρέπει το σύνολο του πολιτικού μας κόσμου να μας διασφαλίσει το αυτονόητο .. την  ΕΘΝΙΚΗ  ΜΑΣ ΕΝΟΤΗΤΑ!!! Μακριά από ψευδαισθήσεις, ανύπαρκτα εναλλακτικά σχέδια, λαϊκισμούς και εμπρηστικούς διαξιφισμούς .Μόνο με ενότητα και ομοψυχία όπως και τότε θα καταφέρουμε όλοι μαζί να δημιουργήσουμε ένα νέο στρατηγικό πλαίσιο που θα έχει σαν επίκεντρο τον πολίτη και τις ανάγκες του.
Όλοι μαζί ενωμένοι ξεπερνάμε τις δυσκολίες και κοιτάμε με αισιοδοξία το μέλλον!! Ένα μέλλον που δικαιούμαστε και αξίζουμε όλοι οι Έλληνες .
Για την Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ο Γραμματέας Χ. Καραβας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου