Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

ΘΑ ΤΟ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΑΡΑΓΕ;


Κάτι δεν πάει καλά εκεί στην Δημοτική Κοινότητα Κύμης και στο Συμβούλιό της. Την περασμένη Κυριακή ο Πρόεδρος κ. Μαργέλης ανάρτησε στο Ιστολόγιό του Ψήφισμα - και κοινοποίησε το δημοσίευμα σε εμάς και σε άλλους ιστοτόπους- ομόφωνο μάλιστα, του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Κύμης, σχετικά με την μεταφορά της έδρας του Δασαρχείου. Αντέδρασαν άλλα μέλη του Συμβουλίου διαψεύδοντας την ύπαρξη ψηφίσματος  ενώ ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αλιβερίου αγανάκτησε εκ μέρους της κοινότητας που εκπροσωπεί για το σκληρό τοπικιστικό πνεύμα αυτού του υποτιθέμενου ψηφίσματος.
Σήμερα, με νέο Επίσημο πλέον Ψήφισμα, αφού διανεμήθηκε  από το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του Δήμου, ομόφωνα εκφράζεται η αντίθεση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Κύμης εστιάζοντας σε επιχειρήματα τα οποία είναι λογικά παρότι ορισμένα ίσως δεν έχουν ιστορική βάση.
Ο κ. Μαργέλης  σημειώνει ότι όσα έγραψε κατά του Αλιβερίου γράφτηκαν για να δοθεί έμφαση στα πλεονεκτήματα της Κύμης!!!  Ελπίζοντας στην συνεργασία με την Κοινότητα Αλιβερίου και στο μέλλον!!! Αν ξαναδιαβάσει κανείς το κείμενο του κ. Κατσαμάγκου θα πρέπει να ρωτήσει τον κ. Μαργέλη εάν συμφωνεί να μπουν τελικά μία και καλή όλες οι υπηρεσίες στο τραπέζι για μία δίκαιη και βασισμένη στις ιδιαιτερότητες κάθε  κοινότητας μοιρασιά. Διότι εάν δεν συνεργαστούν γιαυτό για ποιο άλλο θα μπορούσαν να συνεργαστούν μετά από όλα αυτά;  
Ο κ. Μαργέλης είναι εκτεθειμένος γιατί έσπευσε να δημοσιεύσει ένα κείμενο ως ομόφωνο ψήφισμα ενώ δεν ήταν ούτε  ομόφωνο αλλά ούτε και ψήφισμα. Είναι εκτεθειμένος γιατί ενέπλεξε το θέμα με την μανία κάποιων να σουτάρουν την κ. Δασάρχη. Τώρα την ξέχασε; θα την κρατήσει;  η κατάλαβε ότι  την κατέστησε ακούνητη; Όσο για το τελευταίο μπράβο του γιατί το αξίζει!!!
Όσοι γνωρίζουν τον κ. Μαργέλη αλλά και η προσωπική μας άποψη  λένε ότι είναι σοβαρός και μετρημένος άνθρωπος, ευγενής και καλόκαρδος. Απορούν γιαυτά τα ακραία ατοπήματα, τις γκάφες χωρίς μέτρο, και ισχυρίζονται ότι δεν είναι αυτός ο συντάκτης  τέτοιων ανακοινώσεων. Τις υποστηρίζει όμως με πάθος.

Οι στρατηγοί όταν μπλέκουν έτσι τουλάχιστον παραιτούνται!!! Θα το τολμήσει  άραγε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου