Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Δ.Κ. ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ κ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΜΑΓΚΟΣ "ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΟ ΓΑΝΤΙ" ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑ "ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΑ" ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ Ε.Α. κ. ΜΑΡΓΕΛΗ

ΠΡΟΣ : τον πρόεδρο του Συμβουλίου της Δ. Κ. Κύμης κ. Μαργέλη

Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,
το Συμβούλιο της δημοτικής κοινότητας έχει κάθε δικαίωμα να διεκδικεί όπως όλες οι υπηρεσίες να παραμείνουν στην Κύμη (Βέβαια γνωρίζετε με ποια κομματικά τερτίπια δημιουργήθηκε το υβρίδιο «Δασαρχείο Αλιβερίου με έδρα την Κύμη»)
Το ενδιαφέρον σας όμως κ. Πρόεδρε για την Κύμη, δεν σας δίνει το δικαίωμα να υποβαθμίζετε το (περιβαλλοντικά) ταλαιπωρημένο Αλιβέρι με φράσεις όπως  «..μια βραχώδης έκταση με ιχθυοκαλλιέργειες και καμινάδες»
Οι παραπάνω δραστηριότητες έδωσαν και δίνουν ψωμί σε χιλιάδες κατοίκους όλης της επαρχίας αλλά παράλληλα και σημαντική επιβάρυνση στην υγεία τους.
Τελευταία μάλιστα το Αλιβέρι εξελίσσεται σε χώρο συγκέντρωσης απορριμμάτων και αποβλήτων του μεγαλύτερου μέρους του δήμου.
Αν το Αλιβέρι δεν δικαιούται Δασαρχείου, (με τις χιλιάδες εργαζόμενους , συνταξιούχους , το 80% των επαγγελματιών και την σοβαρά επιβαρυμένη υγεία) δικαιούται ΙΚΑ ΤΕΒΕ, ΕΦΟΡΙΑΣ κ.λ.π
Μήπως έχετε ακούσει κάτι περί μεταφοράς του ΙΚΑ από την «γη των καμινάδων» στα Δάση της Κύμης?  Θα θέλαμε πολύ την άποψη σας και πως σκοπεύετε να αντιδράσετε.
Με εκτίμηση

Γ. Κατσαμάγκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου