Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΤΗΚΕ ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ. ΘΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟ;

Διαβάσαμε στο EVIA IN, ( http://eviain.blogspot.gr/2013/09/blog-post_1832.html?spref=fb)τοπική δημοσιογραφική σελίδα του Νίκου Αγγελή, πρώην Υπεύθυνου τύπου της Νομαρχίας και στενού συνεργάτη του Θανάση Μπουραντά  ένα σχόλιο για τον Δήμο Κύμης Αλιβερίου και τον Δήμαρχό του «Έχει επιστρατεύσει μια αθλητική εφημερίδα, ένα τοπικό μπλοκ και ένα τοπικό ραδιόφωνο ο Δήμαρχος Κύμης Αλιβερίου Δ. Θωμάς προκειμένου να επανεκλεγεί και να συνεχίσει το  έργο του στην περιοχή που με δύο λέξεις περιγράφεται ως το «Τεράστιο Τίποτα»….Οι ανακοινώσεις και τα δελτία τύπου που εκδίδει πολυβοληδόν με τις δημόσιες εμφανίσεις του σε αθλητικές και κοινωνικές εκδηλώσεις δεν συμπεριλαμβάνονται στο προαναφερθέν έργο….. Ο λαός της περιοχής έχει αντιληφθεί επακριβώς περί τίνος πρόκειται όμως φοβούμαστε πως αν δεν βρεθεί εγκαίρως σημαντική προσωπικότητα, κοινώς αποδεκτή, να ηγηθεί μιας κοινής προσπάθειας ανασύστασης του δήμου, η Κύμη, το Αλιβέρι, και οι Κονίστρες θα συνεχίσουν να υφίστανται την πλήρη δημοτική απραξία που θα παρουσιάζεται από φίλια μέσα ενημέρωσης ως κοσμογονία έργων!!!!!
Σωστά, κατά την άποψή μας όσα επισημαίνει το EVIA IN. Είναι άραγε και  σημαδιακά μετά την επεισοδιακή αποδέσμευση του Θανάση Μπουραντά από την Περιφέρεια; Έτσι και αλλιώς μακάρι όσες παρατάξεις σχηματιστούν να βρουν σημαντικές προσωπικότητες να βάλουν μπροστά γιατί ο δήμος έχει ανάγκη την απόλυτη ανασυγκρότηση και ως αποδείχθηκε οι μετέχοντες έως σήμερα στο πολιτικό σκηνικό του Δήμου δεν είναι σε θέση ούτε να τον διοικήσουν (η εν ενεργεία δημοτική αρχή) ούτε να αντιληφθούν τι χρειάζεται να γίνει (η αντιπολίτευση). Η επόμενη πενταετία θα είναι πολύ κρίσιμη για την περιοχή γιατί ο Δήμος έτσι όπως πάει θα βαρέσει κανόνι και οι δημοτικοί άρχοντες θα ακολουθήσουν τον δρόμο του «φτερωτού» Παπαγεωργόπουλου.
Αφού το σύστημα της "Μαυρογιαλούρικης Πολιτικής" δεν φαίνεται ότι μπορεί να το κτυπήσει κανείς ας αναλάβει ένας αποδεδειγμένα αποτελεσματικότερος διαχειριστής του μπας και  γλυτώσει κάπως ο τόπος από την απαξίωση και μερικοί από την «μπουζού». Εξάλλου ο Θωμάς από εκεί προήλθε αλλά με ποικίλους τρόπους απέσπασε τον έλεγχο της Πολεοδομίας Κύμης, εστία παραγωγική της Μαυρογιαλούρικης Πολιτικής, και έστησε το δικό του Μαγαζάκι. Δυστυχώς γιαυτόν και για όσους τον πίστεψαν "δεν τραβάει" και ελπίζει να επικρατήσει πάλι ως "μονόφθαλμος". Άνθρωποι με το κύρος του Θανάση θα είναι πάντα μία κάποια λύση διότι έχουν και τα δύο μάτια υπερέχοντας των μονόφθαλμων. Υπό αυτή την έννοια είναι χρήσιμοι και αναγκαίοι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου