Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

"ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΑΩ ΚΥΡΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΠΑΖΑΡΙ"!!!

Μάθαμε σήμερα ότι σε χθεσινή εκπομπή του ΡΑΔΙΟ ΑΛΙΒΕΡΙ ρωτήθηκε ο Αντιδήμαρχος Αυλώνος κ. Μιχάλης Ρήγας σχετικά με την διάθεση των εσόδων της Εμποροπανήγυρης του Αυλωναρίου  αλλά δεν διαφώτισε τον δημοσιογράφο και τους ακροατές διότι δήλωσε ότι δεν γνωρίζει λεπτομέρειες. Εμείς δεν χρειάστηκε να ψάξουμε πολύ. Διαβάσαμε τα Τεχνικά Προγράμματα των τριών τελευταίων ετών, ρωτήσαμε και καναδυό παλιούς που τα ξέρουν  και διαπιστώσαμε ότι: Τα εργάκια που γίνονται στην Τοπική Κοινότητα Αυλωναρίου αλλά και σε όλη τη δημοτική ενότητα Αυλώνος  χρηματοδοτούνται από την ΣΑΤΑ 2011-2013. Κάθε χρόνο ενδέχεται το ποσόν των 75.000 Ευρώ να καταβάλλεται στην Ένωση Γεωργικών Συνεταιρισμών για την αγορά των Αποθηκών αν και κάπου διαβάσαμε ότι κάποια χρονιά και αυτό αποδόθηκε από την ΣΑΤΑ. Αυτά όφειλε να τα γνωρίζει ο κ. Αντιδήμαρχος για να μην εκθέτει την Δημοτική Αρχή.
Βέβαια το ερώτημα δεν μάθαμε να είχε και άλλες υποερωτήσεις. Τις κάνουμε  εμείς: Είναι τα έσοδα του Παζαριού κάθε έτος γύρω στις 200.000 ευρώ; Γράφονται στον Προϋπολογισμό λιγότερα από 150.000 ευρώ κάθε έτος; Που πάνε και που γράφονται περίπου 50.000 κάθε έτος για το 2011 και 2012; Θα γίνει το ίδιο το 2013;
Εάν γίνει το ίδιο τα συνολικά έσοδα του Παζαριού θα είναι 2011-2013 περίπου 600.000 ευρώ. Από αυτά θα έχουν γραφτεί στον Προϋπολογισμό και συνεπώς θα αντιστοιχούν σε παραστατικά περίπου 450.000 ευρώ και θα έχουν μείνει, χωρίς παραστατικά,  στο άγνωστο 150.000 ευρώ. Τα γράφουμε αυτά όχι μόνο προς γνώση και ενημέρωση αλλά μπας και αναγκαστούν να κάνουν φέτος απολογισμό και για το 2013 και αναδρομικά.

Τώρα ο κ. Αντιδήμαρχος ή οι ενδιαφερόμενοι κάτοικοι του Αυλωναρίου ας συγκρίνουν το έργο του κ. Θωμά στο Αυλωνάρι και θα διαπιστώσουν ότι όλα τα χρήματα πήγαν σε έργα και από πάνω του χρωστάνε κιόλας. Αυτά βλέπει και κάποιος ντεμί αντιπολιτευόμενος και ετοιμάζεται για την Αντιδημαρχία  την αμέσως επόμενη περίοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου