Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

ΚΑΥΤΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΥΣΗ RDF

Σπίθας: Η ΑΓΕΤ από την Πέμπτη το βράδυ καίει σκουπίδια. Σαν Αλιβέρι δεν μπορούμε να πάμε παραπέρα τον Αγώνα, πρέπει να κινηθούμε υπερτοπικά. Υπήρχε πρόβλημα με την ανάκληση της Απόφασης Γιαννάκου. Η διοικητική απόφαση πρέπει να είναι θωρακισμένη νομικά για να μην μπορεί κανείς την ρίξει. Πρέπει ο αντικαταστάτης του κ. Μπουραντά να ξαναδεί την τεκμηρίωση της Απόφασης. Παρουσίασε την προσωρινή διαταγή ως άδεια καύσης. Η Απόφαση δημοσιοποιήθηκε στην Περιφέρεια αλλά δεν την υποστήριξε κανείς στο Δικαστήριο χωρίς να συντάξει αντιρρήσεις. Αυτή την στιγμή η καύση συνεχίζεται. Μεταφέρουν RDF από Βοιωτία και Εύβοια. Να ανακληθούν οι άδειες μεταφορές. Χρειάζεται νέα απόφαση με καλή τεκμηρίωση.
Περιφερειάρχης: Να στηρίξουμε την υποστήριξη στο Συμβούλιο Επικρατείας την απόφαση μας.
Σπίθας: Μέχρι τώρα δεν είχε υποστηριχθεί
Περιφερειάρχης: Δεν το έμαθα από την Εύβοια ότι είχε βγει ανάκληση. Ξεκινάει ΕΔΕ η κ. Οικονόμου για να μάθουμε γιατί δεν το πληροφορηθήκαμε. Αύριο ξεκινά η ΕΔΕ. Δεν θα περάσει έτσι αυτό. Την πρώτη φορά που δόθηκε η άδεια από τις υπηρεσίες. Μου είχε πει ο Μπουραντάς ότι την πρώτη φορά δεν γνώριζε. Τώρα δεν δέχομαι ότι δεν υπάρχει άγνοια.
Σπίθας: Στην Περιφερειακή Ενότητα Εύβοια έχουμε συναντήσει κλειστές πόρτες. Πρέπει να συνεργάζονται οι Υπηρεσίες της Περιφέρειας με τους φορείς που παλεύουν με αυτό το ζήτημα.
Περιφερειάρχης: Δίνω τώρα εντολή στον κ. Πέππα να δοθεί ο πλήρης φάκελος της υπόθεσης στους κυρίους. Γιατί δεν έμαθα ποτέ για την Απόφαση;
Πέππας: Είχε ενημερωθεί ο Αντιπεριφερειάρχης και ο κ. Γκοσιμίδας.
Περιφερειάρχης: Δεν υπάρχει Σύμβουλος με το όνομα Γκοσιμίδας δεν υπάρχει. Ο κ. Γκοσιμίδας δεν υπάρχει. Όποιος υπηρεσιακός παράγοντας Εύβοιας επικοινωνήσει με άνθρωπο που δεν έχει καμία σχέση με την Περιφέρεια. Ο κ. Γκοσιμίδας από σήμερα, επειδή έχει Γραφείο και δέχεται διευθυντές ο κ. Γκοσιμίδας δεν υπάρχει από αύριο στην Εύβοια.
Πέππας: Ο κ. Γκοσιμίδας πήρε τηλέφωνο τον κ. Καραϊσκο και την κ. Οικονόμου
Οικονόμου και Καραϊσκος: Δεν μας πήρε ο κ. Γκοσιμίδας
Περιφερειάρχης: Αύριο ΕΔΕ για τον κ. Πέππα
Χρονάς: Ο κ. Πέππας  είναι υπηρεσιακός παράγοντας δεν μπορεί να διαταχθεί μέσα στο Περιφερειακό Συμβούλιο
Καραϊσκος: Σήμερα μου εστάλει σημείωμα  από την Νομική Υπηρεσία της Εύβοιας για το ότι σήμερα ενημερώθηκε
Οικονόμου: δεν ενημερώθηκα ποτέ για την προσωρινή διαταγή.
Μπουραντάς: Τρομοκράτηση των υπαλλήλων. Πότε κοινοποιήθηκε στην Περιφέρεια;
Σπίθας: Στις 28/5 ζητήθηκαν οι απόψεις της Περιφέρειας, εντός πέντε ημερών.
Μπουραντάς: Οι απόψεις της υπηρεσίας πήγαν στο Δικαστήριο. Αν δεν είχε η ακύρωση η δική μας θα είχε τελειώσει το θέμα και να είχαν πάρει την άδεια στα χέρια τους. Στην ΑΓΕΤ δεν μπορούν να κάνουν τίποτε. Τώρα ακυρώθηκε και η προσωρινή διαταγή. Δεν ισχύει η προσωρινή διαταγή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου