Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΚΥΜΗΣ

Θαμώνες της Πλατείας της Κύμης μας ενημέρωσαν ότι προ ολίγου συνέβη μπρος στα μάτια τους επίθεση σε βάρος του Δημοτικού Συμβούλου της Αντιπολίτευσης κ. Βαγγέλη Μπελιά από αυτοκίνητο με πινακίδες του Δήμου και από δύο επιβαίνοντες οι οποίοι ενώ τον στρίμωξαν με το αυτοκίνητο μετά βγήκαν έξω και τον προπηλάκισαν. Του συμβάντος επιλήφθηκε η αστυνομία. Δεν γνωρίζουμε εάν υπήρξε τραυματισμός. Για την ταυτότητα των δραστών ή για την ιδιότητά τους ως εργαζομένων του Δήμου δεν έχουμε ενημέρωση.

2 σχόλια:

  1. Ελπίζουμε η πρόωρη έναρξη της προεκλογικής περιόδου να μην σημαίνει για κάποιους και έναρξη της τραμπούκικης περιόδου. Για θυμηθείτε την φασιστική επίθεση έξω από το σπίτι του αείμνηστου Παπαναστασίου στο Μονόδρυ στις εκλογές του 2010.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εσείς στο ΛΑΛΑ ΤΟ γιατί βάλετε την εικόνα του Μπελιά; Το evia top δεν λέει το όνομά του αλλά τον θάβει κανονικά. Σταμάτησε λένε το αυτοκίνητο του Δήμου. Αυτό το έρμο το πλήρωμα του έκανε μήνυση, Τον συνέλαβαν τον Μπελιά; του έκανε μήνυση ο Δήμος; Δούλευαν στον Δήμο αυτοί που ήταν στο αυτοκίνητο; Γράψτε και αυτά για στρογγυλή ενημέρωση. Τα άλλα τα διαβάζουμε και από το evia top

    ΑπάντησηΔιαγραφή