Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ: ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ Η ΘΕΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ

Εκπρόσωπος των Μηχανικών του Αλιβερίου μας απέστειλε για δημοσίευση την ακόλουθη ενημέρωση και το επισυναπτόμενο έγγραφο
"Θέμα: Μεταφορά Υπηρεσίας Δόμησης Δ. Κύμης – Αλιβερίου
Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Όπως γνωρίζετε, την Δευτέρα 11-03-2013 αποστείλαμε κείμενο Διαμαρτυρίας (αρ. Πρωτ.938/46834/11-03-2013) στο Τμήμα Διοικητικού – Οικονομικού της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας με θέμα την παράνομη διατήρηση της Υπηρεσίας Δόμησης στην πόλη της Κύμης.
Την Τρίτη 22-10-2013, 8μήνες αργότερα, έλαβα ως εκπρόσωπος ομάδας μηχανικών από τον Δήμο μας την κοινοποίηση της προτροπής της προαναφερθείσας υπηρεσίας προς στον κ. Δήμαρχο Δημήτριο Θωμά να προβεί σε εκείνες τις ενέργειες που απαιτούνται για τη μεταφορά της Υπηρεσίας Δόμησης στην Έδρα του Δήμου, στο Αλιβέρι. Δηλαδή δικαιώνει πανηγυρικά τη θέση μας.
Αναμένουμε λοιπόν τις ενέργειες του κ. Δημάρχου.
Υ.Γ: ΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΙΘΕΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟ.
Επισυναπτόμενα έγγραφα:
<<Μεταφορά υπηρεσίας δόμησης του Δ. Κύμης Αλιβερίου στο Αλιβέρι>>
(αρ. Πρωτ. οικ.4019/206930-22/10/2013)


Υ.Γ. (ΛΑΛΑ ΤΟ) Για όσους δεν κατάλαβαν τον Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου τον ψήφισε το ίδιο το Δημοτικό Συμβούλιο και τον εισηγήθηκε ο Δήμαρχος. Προφανώς δεν κατάλαβαν τι ψήφισαν. Εάν ήθελαν ορισμένες από τις κεντρικές υπηρεσίες να παραμείνουν στην ιστορική έδρα του Δήμου ή αλλού έπρεπε να το προβλέψουν ρητά. Γιαυτό λοιπόν να μην κομπάζουν για την γνώση, την εμπειρία και την καπατσοσύνη τους. Όπως έστρωσαν θα κοιμηθούν.
ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΕΔΩ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου