Πέμπτη, 30 Αυγούστου 2018

Καθαρισμός του Πάρκου στο Δέλτα (Χαλκίδα) από ΚΚΕ και ΚΝΕ


Φεστιβάλ 100 χρόνια ΚΚΕ – 50 χρόνια ΚΝΕ
ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΔΕΛΤΑ
ΣΑΒΒΑΤΟ 1 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ, 9 π.μ.

Για ακόμα μία χρονιά οι οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στη Χαλκίδα διοργανώνουν το Σάββατο 1 Σεπτέμβρη καθαρισμό του Πάρκου “ΔΕΛΤΑ” στη Νεάπολη. Η πρωτοβουλία εντάσσεται στα πλαίσια του Φεστιβάλ 100 χρόνια ΚΚΕ- 50 χρόνια ΚΝΕ που θα πραγματοποιηθεί στον ίδιο χώρο στις 15 Σεπτέμβρη.
Μέσα από την καθαριότητα του πάρκου επιδιώκεται να αναδειχτεί η ανάγκη αναβάθμισης των ελεύθερων χώρων της πόλης και η εξασφάλιση της απρόσκοπτης χρήσης τους από τους κατοίκους. Να γίνει λαϊκή απαίτηση όχι μόνο η ελεύθερη χρήση τους αλλά και η καθαριότητά τους, η αναβαθμισή τους και παράλληλα η δημιουργία νέων σύγχρονων χώρων ψυχαγωγίας και άθλησης.
Παλεύουμε ενάντια στην εγκατάλειψη τέτοιων χώρων, ενάντια στην εμπορευματοποίησή τους και διεκδικούμε το απαραίτητο προσωπικό που θα μπορεί να διασφαλίσει την ελεύθερη χρήση τους. Αυτή η πλευρά γίνεται ακόμα πιο επίκαιρη, μετά και την πρόσφατη απόφαση των δικαστηρίων Χαλκίδας που δεν δικαίωσε τους συμβασιούχους εργαζόμενους στην καθαριότητα του Δήμου Χαλκιδέων, οι οποίοι αντί να μονιμοποιηθούν πετάγονται στην ανεργία.
Καλούμε όλους τους κατοίκους και συλλόγους της γειτονιάς να συμμετέχουν σε αυτήν την πρωτοβουλία και να συναντηθούν μαζί μας στον εορτασμό των 100 χρόνων του ΚΚΕ και των 50 της ΚΝΕ μέσα από τις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου