Τετάρτη 29 Αυγούστου 2018

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!!!Ραγδαίες εξελίξεις στο Δήμο Κύμης Αλιβερίου. Παραιτήθηκε ο Αλέξανδρος Θεοδώρου;

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ


Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες που έχει το ΛΑΛΑ ΤΟ ο Αντιδήμαρχος Κύμης Αλέξανδρος Θεοδώρου έχει υποβάλλει και μάλιστα γραπτώς και με αριθμό πρωτοκόλλου την παραίτηση από την θέση του Αντιδημάρχου. Στην γραπτή του παραίτηση την οποία αρνείται να κάνει δεκτή ο Θανάσης Μπουραντάς αναφέρει τους λόγους που τον αναγκάζουν να εγκαταλείψει το προ πολλού κλυδωνιζόμενο πλοίο της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Κύμης Αλιβερίου και κυρίως αναφέρεται στη δυσκολία συνεργασίας με τον κύκλο που περιβάλλει τον Δήμαρχο στο Αλιβέρι, την ουσιαστική εγκατάλειψη της Δημοτικής Ενότητας Κύμης η οποία αυτό το καλοκαίρι, όπως όμως και σε προηγούμενα, είπε το νερό νεράκι, την μη προώθηση καίριων έργων.
Οι πιέσεις που ασκούνται στον κ. Θεοδώρου για να ανακαλέσει την παραίτηση και να μείνει στην Αντιδημαρχία έως τις ερχόμενες εκλογές είναι βέβαια ασφυκτικές και επίμονες αλλά όπως φαίνεται είναι δύσκολο να μαζευτούν οι καταστάσεις. Μάλιστα η παραίτηση θα είχε έρθει νωρίτερα αλλά τότε πρόφθασε ο Γιάννης Μπενάκης και «εγκατέλειψε» πρώτος το πλοίο.
Το γεγονός ότι ένας νέος άνθρωπος με όνειρα και προσφορά έμπρακτη και όχι θεωρητική στον τόπο του, που έχει προσφέρει όχι μόνο υλικά αλλά και πολύτιμο χρόνο από την επιχιερηματτική του δραστηριότητα και την οικογενειακή του ζωή  αναγκάζεται να μπει στην άκρη θα έπρεπε να κάνει ανθρώπους με ιστορική -τουλάχιστον- πολιτική πείρα να σκεφθούν ότι δεν είναι στραβός ο γυαλός αλλά αυτοί εξ αρχής κάπως στραβά αρμένισαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου