Τετάρτη 29 Αυγούστου 2018

Καμίνης: Ποιος θα περίμενε από ένα υποτιθέμενο κόμμα της αριστεράς να εξελιχθεί στον καλύτερο υπηρέτη του παλαιοκαραμανλισμού



«Με τον τελευταίο πολυπρόσωπο ανασχηματισμό, ο κ. Τσίπρας έχει χρησιμοποιήσει 90 υπουργούς χωρίς να αλλάξει τίποτα στη χώρα. Χωρίς να κάνει καμία μεταρρύθμιση, χωρίς να διορθώσει καμία παθογένεια» επισημαίνει ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, υπεύθυνος του Τομέα Κοινωνικών Υποθέσεων, Θεσμών και Κράτους Δικαίου του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος Αλλαγής.
Αναφορικά αλλαγές στα υπουργεία, ο κ. Καμίνης σχολιάζει ότι ο Πρωθυπουργός «στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη επέλεξε να δείξει την πόρτα της εξόδου σε όλους εκείνους που θυμίζουν την τραγωδία στο Μάτι. Αυτούς που παραπέμπουν στην κατά τα άλλα "χωρίς λάθη" διαχείριση της πυρκαγιάς και στην περιβόητη -για τις τηλεοπτικές ανάγκες- σύσκεψης της Δευτέρας. Χωρίς συγγνώμη, χωρίς καμία αυτοκριτική.
Στη Δικαιοσύνη, ο Καραμανλισμός αποδεικνύεται ως η μόνη σταθερή αξία.
Οι τομείς της Δημόσιας Διοίκησης και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, στους οποίους 3,5 χρόνια τώρα δεν έχει επιχειρηθεί η παραμικρή μεταρρύθμιση, θα δοκιμαστούν ακόμη περισσότερο, αν οι νέες ηγεσίες των δύο χαρτοφυλακίων δεν προχωρήσουν σε ριζική αναθεώρηση του πρόσφατου νόμου που διαλύει δήμους και περιφέρειες» υπογραμμίζει ο δήμαρχος Αθηναίων.
Μάλιστα, κάνει λόγο για «ιδεολογικά ετερόκλητη κυβέρνηση» που «έχει μονάχα ένα μεγάλο επίτευγμα να επιδείξει: την προστασία και την αναβάθμιση αυτών που χρεοκόπησαν τη χώρα. Ποιος θα περίμενε από ένα υποτιθέμενο κόμμα της αριστεράς να εξελιχθεί στον καλύτερο υπηρέτη του παλαιοκαραμανλισμού» καταλήγει ο κ. Καμίνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου