Πέμπτη 30 Αυγούστου 2018

Μέγα πήθος, οδύνη και θρήνος στα Ζάρκα για το τελευταίο αντίο στον Ηρωϊκό Νικόλα Βασιλείου




Σε κλίμα οδύνης και θρήνου έσπευσαν οι φίλοι, οι συγγενείς και πλήθος συναδέλφων του Νικόλαου Βασιλείου για να αποχαιρετίσουν τον άτυχο σμηναγό που έχασε τη ζωή του κατά την διάρκεια στρατιωτικής άσκησης με εκπαιδευτικό αεροσκάφος της πολεμικής Αεροπορίας.
Το μεσημέρι οι δικοί του άνθρωποι θα τον συνοδεύσουν στην τελευταία του κατοικία. Η κηδεία του Επισμηναγού θα γίνει στη 13.00 το μεσημέρι. Ήδη πλήθος κόσμου έχει αρχίσει να συγκεντρώνεται στην εκκλησία. Στον Ιερό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, όπου οι σκηνές είναι σπαρακτικές.
Τραγικές φιγούρες τα δύο ανήλικα παιδιά, η σύζυγος, τα αδέρφια και οι γονείς του αδικοχαμένου πιλότου που ανεβαίνουν έναν Γολγοθά που μοιάζει ατελείωτος. Ο πρώτος που έμαθε την τραγική είδηση ήταν ο δίδυμος αδερφός του που υπηρετούσε στην ίδια μονάδα στην Καλαμάτα. Ήταν εκείνος που μόλις ενημερώθηκε για το μεγάλο κακό, τηλεφώνησε στον πατέρα του.
Ο 39χρονος πιλότος ήταν πατέρας δύο παιδιών, θεωρείτο ιπτάμενος μεγάλης πτητικής εμπειρίας με γενικό σύνολο περίπου 2.500 ωρών. Στο χωριό του επικρατεί θλίψη, καθώς ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην μικρή κοινωνία. Το «γελαστό παιδί» όπως τον έλεγαν, ένας άνθρωπος αισιόδοξος και αγαπητός.


φωτογραφίες από το newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου