Κυριακή 26 Αυγούστου 2018

Μαυρίκος κατά παλαιού Χατζηγιαννάκη



ΠΑΡΑΛΗΨΕΙΣ – ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ
Πέρασε όλο το καλοκαίρι χωρίς να έχει ληφθεί ακόμη η πολυπόθητη άδεια επαναλειτουργίας του ακτινολογικού μηχανήματος, στο περιφερειακό ιατρείο Σκύρου.
Ο κύριος Χατζηγιαννάκης Μιλτιάδης, ( πρώην δήμαρχος) ο οποίος έχει οριστεί υπεύθυνος από το Δήμο για θέματα υγείας, αντί να τον απασχολούν τα καθήκοντά του αυτά, λόγω της ολιγωρίας του εξαναγκάζει και ταλαιπωρεί πολλούς συμπατριώτες μας, κυρίως μεγάλης ηλικίας να καταφεύγουν για μια απλή ακτινογραφία, σε νοσοκομεία Κύμης, Χαλκίδας η ακόμη και των Αθηνών.
Το ενδιαφέρον του επίσης θα έπρεπε να στραφεί στην επάνδρωση του Ιατρείου με το αναγκαίο ιατρικό προσωπικό.
Εκείνον όμως τον απασχολούν προφανώς άλλα θέματα.
Ένα από τα προσφιλή του είναι οι σφυγμομετρήσεις που κάνει περιφερόμενος σε όλη τη Σκύρο για να διαπιστώσει ο ίδιος τι ‘’κουκιά’’ συγκεντρώνει κάθε υποψήφιος δήμαρχος, ώστε να κάνει από τώρα και τις αναγκαίες ‘’διορθώσεις.’’
Θα του συνιστούσα λοιπόν να ασχοληθεί με τα καθήκοντά του και να μας αφήσει ήσυχους (όλους τους υποψήφιους που έχουμε δηλώσει μέχρι τώρα συμμετοχή) να αναμετρηθούμε με αξιοπρέπεια και με σεβασμό ο ένας απέναντι στον άλλο, διότι δεν είμαστε εχθροί, αλλά πολιτικοί αντίπαλοι και ο σκοπός μας είναι κοινός αυτή τη φορά, που δεν είναι άλλος απ την πρόοδο του τόπου μας.
Ο κόσμος θα μας κρίνει ανεπηρέαστα, χωρίς εκβιασμούς και παραπληροφόρηση.
Αυτά τελείωσαν. Αν θέλετε εσείς, ή ο γιός σας όπως φημολογείται, να αναμετρηθούμε έντιμα στις προσεχείς δημοτικές εκλογές, ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα.
Τόσο απλά!
Οι δυναστείες όμως που ονειρεύεστε είναι απολιθώματα του παρελθόντος.
Νικόλαος Μαυρίκος
Επικεφαλής μείζονος αντιπολίτευσης
Δήμου Σκύρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου