Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

ΘΩΜΑΣ: Αν το έργο αποκατάστασης του δρόμου της Πλατάνας το έκανε η Περιφέρεια θα είχε ολοκληρωθεί, ΔΕΝ θα υπήρχαν καταγγελίες.

Πλατάνα 15/3/2016
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΥΜΗΣ
ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΛΑΤΑΝΑΣ
ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ


Σήμερα τρίτη 15/3/2016 πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση-ενημέρωση σε τοπικό επίπεδο, στο δημοτικό σχολείο Πλατάνας μετά από πρόσκληση της πρόεδρου κας Ταμβάκη και παρουσία του αντιδημάρχου Δ.Ε.Κύμης κου Θεοδώρου με θέμα: "ενημέρωση για τις εξελίξεις σχετικά με τον παραλιακό δρόμο Πλατάνας".
Στη συγκέντρωση παρευρέθηκαν κάτοικοι της Πλατάνας και όμορων χωριών. Στην ενημέρωση της πρόεδρου έγινε αναφορά για τις μέχρι τώρα ενέργειες, καθώς και για τις "επώνυμες" οι οποίες αποδείχτηκαν  "ανώνυμες"  καταγγελίες οι οποίες έχουν δημιουργήσει πολλά προβλήματα και καθυστερήσεις στην υλοποίηση του έργου, ειδικά όσον αφορά την έγκριση από την Κτηματική Εταιρία του Δημόσιου.
Στη συνέχεια ο αντιδήμαρχος αναφέρθηκε στις ενέργειες που έχουν γίνει εκ μέρους του δήμου, (μελέτες-εγκρίσεις-διαγωνισμός-ανάδοχος κλπ) καθώς και την εξασφαλισμένη χρηματοδότηση του έργου.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης παρουσιάστηκε ο πρώην δήμαρχος κ Θωμάς, ο οποίος έκανε αναδρομή των ενεργειών που έγιναν επί θητείας του καθώς και για τη σημερινή δημοτική αρχή, επισημαίνοντας ότι αν είχε εκτελεσθεί το έργο από την περιφέρεια θα είχε ολοκληρωθεί ανεξάρτητα από  μελέτες και εγκρίσεις και μάλιστα χωρίς καταγγελίες!!!
ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ!!!
Οι κάτοικοι της Πλατάνας αποφάσισαν ομόφωνα πως αν δεν ληφθούν σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα οι απαιτούμενες εγκρίσεις από την ΚΕΔ θα προχωρήσουν σε δυναμικές κινητοποιήσεις σε συνεργασία με φορείς της περιοχής και τη δημοτική αρχή για την οριστική επίλυση του προβλήματος.
Σημείωση: Φεύγοντας ο πρώην Δήμαρχος ξέχασε να μας ενημερώσει για το που έχουν τοποθετηθεί τα νέα κάγκελα τα οποία έχουν πληρωθεί επί θητείας του για τον προαύλιο χώρο του δημοτικού σχολείου Πλατάνας.
Πρόεδρος Τ.Κ.Πλατάνας                                               Αντιδήμαρχος Δ.Ε.Κύμης
    Ταμβάκη Δέσποινα                                                     Θεοδώρου Αλέξανδρος

2 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Πλατάνα στην επικαιρότητα. Πρέπει να λυθεί ένα μεγάλο και σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Το θέμα του δρόμου. Πρέπει να δοθεί ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΛΥΣΗ με τον καλύτερο και νόμιμο τρόπο και όχι με προεκλογικά μπαλώματα που είδαμε τα τελευταία χρόνια. Με πονηριές και κρυφές συναλλαγές με τους συγκεκριμένους υπερεργολάβους, οι οποίοι θέλουν και το μεγαλύτερο κομμάτι της πίτας το οποίο να έχει μέσα και το φλουρί, δεν γίνεται δουλειά. Μόνο με τη νόμιμη οδό θα λυθεί οριστικά το πρόβλημα (μελέτες-εγκρίσεις-διαγωνισμός-ανάδοχος κλπ). Σε αυτή την κατεύθυνση κινείται η σημερινή δημοτική αρχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή