Παρασκευή 24 Αυγούστου 2018

Δημοτικό κτίριο για τον Βρεφονηπιακό -Παιδικό Σταθμό είναι προτεραιότητα για την Κύμη.


Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε σχετικά με την αλλαγή των όρων δόμησης του ρυμοτομικού σχεδίου της Κύμης στο Οικοδομικό Τετράγωνο του Συνεταιρισμού που χαρακτηρίζεται ως  χώρος Διοικητηρίου και ειδικότερα :
 α) Αύξηση Συντελεστών : Συντελεστής Δόμησης = 1,20 , Συντελεστής Κάλυψης = 70% ,
β) Αύξηση Ύψους : Ύψος = 10,00μ
γ) Να αλλάξει ο χαρακτηρισμός του κοινωφελούς τετραγώνου από Διοικητήριο σε Διοικητήριο και Πολιτιστικού Κέντρου στο όνομα Γεωργίου Παπανικολάου και
δ) Η δυνατότητα κατασκευής Δεύτερου Υπογείου .

Υπάρχει μία άποψη που λέει ότι αυτοί που αποφασίζουν ξέρουν και συνεπώς δεν χρειάζεται να συζητούν με την τοπική κοινωνία. Η Κύμη όμως ούτε από Διοικητήριο πάσχει ούτε από Πολιτιστικό Κέντρο. Άλλα πράγματα λείπουν και είναι προτεραιότητα. Για παράδειγμα η ύπαρξη ενός Παιδικού και Βρεφονηπιακού Σταθμού σε κτίριο Δημοτικό που δεν θα βρίσκεται συνεχώς υπό την απειλή της έξωσης, και μέσα στην πόλη έτσι ώστε να μην πηγαινοέρχονται οι γονείς, σήμερα στο Χωνευτικό, αύριο ποιος ξέρει που, θα ήταν μία άριστη επιλογή για το ακίνητο αυτό που ο Δήμος θέλησε να απαλλοτριώσει.
Κτίριο για τον Βρεφονηπιακό και Παιδικό Σταθμό λείπει από την Κύμη, κτίριο Δημοτικό, Σύγχρονο και κοινωφελές.
Επειδή μπορεί να μην τους πέρασε από το μυαλό καλό είναι να επανέλθουν και να αλλάξουν την Απόφαση το ταχύτερο δυνατόν. Αυτό χρειάζεται η Κύμη.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου