Τρίτη 21 Αυγούστου 2018

Η Ν.Ε. ΚΙΝ.ΑΛ. Εύβοιας για το διάγγελμα Τσίπρα


             Δελτίο Τύπου
   
Η προσπάθεια του κ. Τσίπρα να μετατρέψει την Ιθάκη σε προεκλογικό μπαλκόνι, απέτυχε διότι «οι Ελληνες δεν είναι λωτοφάγοι». Για άλλη μια φορά ο Πρωθυπουργός επέρριψε την ευθύνη για την κατάσταση της χώρας ακόμα και της δικής του κυβερνητικής περιόδου στους προηγούμενους μνημονιακούς πολιτικούς, λες και ο ίδιος δεν ψήφισε δύο μνημόνια και μάλιστα αχρείαστα που διόγκωσαν το δημόσιο χρέος με επι πλέον 100 δισ. ευρώ, έθεσαν την χώρα σε διαρκή επιτροπεία των δανειστών μέχρι το έτος 2060  και έβαλαν θηλιά στο λαιμό του Ελληνικού λαού για πολλές δεκαετίες.
Για άλλη μια φορά ο Πρωθυπουργός επιδόθηκε, σε κήρυγμα μίσους και διχασμού, αφού οποιοσδήποτε εκτός του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι απλώς πολιτικός του αντίπαλος, αλλά εχθρός της χώρας. Με ψεύτικες υποσχέσεις, όπως στο παρελθόν που έταζε δωρεάν ρεύμα, διαγραφή στεγαστικών δανείων, κατάργηση ΕΝΦΙΑ, σεισάχθεια, κατάργηση των μνημονίων κ.α. υποσχέθηκε το τέλος της λιτότητας που ο ίδιος και η κυβέρνησή του επέβαλαν στην χώρα το 2015, την στιγμή που όλοι οι Ευρωπαίοι δανειστές υπενθυμίζουν την υποχρέωση της χώρας για πλήρη υλοποίηση των  αντιλαικών μέτρων (μείωση συντάξεων και αφορολόγητου κ.λ.π.) που έχουν ήδη υπογραφεί από την κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.
Δεν ήλθε το «τέλος των θυσιών» όπως υποσχέθηκε ο κ.Τσίπρας στο διάγγελμά του, αφού αυτές θα συνεχίζονται με το μνημόνιο που υπέγραψε μέχρι το 2060, αλλά μόνο το τέλος της καταστροφικής Κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ , όπως επεσήμανε η Πρόεδρός μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου