Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018

Με μεγάλη επιτυχία τα "Ταμύναια 2018" που οργάνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Αλιβερίου


Η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αλιβερίου Σοφία Κόλλια- Βότση με ανάρτησή της στο facebook αναφέρεται στην μεγάλη επιτυχία των φετινών ΤΑΝΥΝΑΙΩΝ και ανακοινώνει τους Λαχνούς που κέρδισαν. Συγκεκριμένα γράφει:

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν στις 16-17-18 Αυγούστου στον Κάραβο Αλιβερίου, οι εκδηλώσεις του Εμπορικού Συλλόγου Αλιβερίου "ΤΑΜΥΝΑΙΑ 2018 " .
Για τρεις ολόκληρες μέρες η ευρύτερη περιοχή μας συγκεντρώνοντας τα βλέμματα όλων μας, έλαμψε.
Έλαμψε διασκέδασε και γιόρτασε με μια φαντασμαγορική γιορτή – αποτελούμενη από μουσικά και θεατρικά δρώμενα και από διάφορες παράλληλες εκδηλώσεις – που ανέδειξε τον πολιτιστικό πλούτο και το φυσικό κάλλος του τόπου μας. Μια γιορτή που πρόβαλε την τουριστική υποδομή της περιοχής μας και υποστήριξε την τοπική επιχειρηματικότητα.
Όλα αυτά με την αμέριστη συμμετοχή και υποστήριξη όλων σας, κατοίκων και επισκεπτών, που αγκαλιάσατε με ενθουσιασμό τις καλοκαιρινές εκδηλώσεις του Εμπορικού μας Συλλόγου, "ΤΑΜΥΝΑΙΑ 2018 " .
Μαζί με ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς, αλλά και στους χορηγούς μας, υποσχόμαστε ότι στον Εμπορικό Σύλλογο Αλιβερίου θα δίνουμε πάντα το καλύτερο εαυτό μας για την τουριστική προβολή και την οικονομική ανάπτυξη του τόπου μας και των επιχειρήσεων μας.

ΟΙ ΛΑΧΝΟΙ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΑΝ
3734) ΔΥΟ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ ΣΤΗ ΚΑΡΥΣΤΟ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ AEGEA COUNTRY HOTEL ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ SOURTH EVIA TOURS
4528)ΔΥΟ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΑΡΓΩ ΑΓΙΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ ΠΕΤΡΙΕΣ
26370)2 ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΟΑΣΙΣ ΣΤΟΝ ΑΛΜΥΡΟΠΟΤΑΜΟ ΕΥΒΟΙΑΣ
1457)3 ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ VITRAVEL ΑΞΙΑΣ 150 ΕΥΡΩ
4843) ΔΥΟ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ ΣΤΟ COSTA NAVARINO ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ PORTO EVIA ΑΜΑΡΥΝΘΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου