Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

«ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ» ΔΗΜΟΥ ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ: Ισχυρό μήνυμα νίκης!

                                                                                          28/01/2014

Ισχυρό μήνυμα νίκης στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου έστειλαν περισσότερα από 200 στελέχη του συνδυασμού ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ για το Δήμο Κύμης Αλιβερίου, που συγκεντρώθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας στα Χάνια  Αυλωναρίου  μετά από πρόσκληση του Δημάρχου Κύμης – Αλιβερίου  Δημήτρη Θωμά. Η μαζικότητα της συγκέντρωσης αλλά και το μαχητικό πνεύμα, απέδειξαν για μια ακόμη φορά, ότι ο συνδυασμός είναι έτοιμος από κάθε άποψη να δώσει τη μάχη των εκλογών με ενότητα, ενθουσιασμό και επιχειρήματα, τα οποία βασίζονται στο σημαντικό έργο που επιτελέστηκε τα τρία τελευταία  χρόνια, αλλά και στο έργο που έχει ήδη δρομολογηθεί  για τα επόμενα.
Ο Δήμαρχος Δημήτρης Θωμάς ξεκαθάρισε για μια ακόμη φορά, ότι οι ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ χαρακτηρίζονται από τρία βασικά στοιχεία:  Ανιδιοτέλεια, εντιμότητα και υπερκομματικότητα, καθώς τα κόμματα πρέπει να βρίσκονται εκτός τοπικής αυτοδιοίκησης και να αφήνουν τους πολίτες να κάνουν τις δικές τους επιλογές γι αυτούς που θα υπηρετήσουν  τον τόπο τους. Παράλληλα, ο Δήμαρχος αναφέρθηκε διεξοδικά στο έργο που επιτελέστηκε κατά την διάρκεια της θητείας του σε ολόκληρο το Δήμο, παρά τα τεράστια προβλήματα που δημιούργησε ο Καλλικράτης και η κρίση που μαστίζει την χώρα μας.
Αναφερόμενος στην αντιπολίτευση, ο Δήμαρχος την χαρακτήρισε ανύπαρκτη, αφού περιορίστηκε μόνο σε καταγγελίες και στείρα άρνηση, χωρίς να καταθέσει ούτε μια εποικοδομητική πρόταση όλα αυτά τα χρόνια στο Δημοτικό Συμβούλιο. Επίσης, απαντώντας στα «περί δημοκρατίας» την οποία ευαγγελίζεται ο έτερος συνδυασμός που φιλοδοξεί να λάβει μέρος στις εκλογές, ξεκαθάρισε: «Δημοκρατία είναι να βρίσκεσαι συνεχώς κοντά στον κόσμο και να συνδιαλέγεσαι με τους πολίτες ακόμη και όταν υπάρχουν διαφωνίες και εντάσεις. Και εμείς βρισκόμασταν, βρισκόμαστε και θα είμαστε πάντα κοντά στους πολίτες»

Μετά το τέλος της ομιλίας του Δημάρχου, ακολούθησε διεξοδική συζήτηση με όλα τα στελέχη του συνδυασμού, τα οποία εξέφρασαν την ετοιμότητά τους για τη μάχη των εκλογών αλλά και την βεβαιότητά τους για την μεγάλη νίκη στις 18 Μαΐου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου