Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΠΕΟΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.


Την Παρασκευή ο Αχιλλέας Μπέος αναμένεται να ανακοινώσει και επισήμως την απόφαση του να θέσει υποψηφιότητα για δήμαρχος Βόλου, κάτι που είχε προαναγγείλει από τον περασμένο Οκτώβριο.
Σύμφωνα με το sentragoal.gr ο πρώην ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού Βόλου σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο «Αχίλλειον» στις 20:30, θα ανακοινώσει την υποψηφιότητα του για δήμαρχος Βόλου, στις εκλογές που θα διεξαχθούν στα τέλη του ερχόμενου Μαϊου.
«Δίνεται μία ευκαιρία να έχει ο Βόλος έναν δήμαρχο που θα παραμιλάει όλη η Ελλάδα. Όταν το αποφασίσω, ας μην κατέβουν πολλοί, γιατί θα τρέχω μόνος μου. Και οι συνεργάτες μου δε θα είναι πολιτικοί, αλλά φρέσκοι και νέοι άνθρωποι, που θα τους γράψει η ιστορία» είχε δηλώσει στις 11 Οκτώβριο στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βόλος 986» ο Αχιλλέας Μπέος που περιμένει την απόφαση του για παραπομπή σε δίκη ή όχι για την υπόθεση των «στημένων» αγώνων. «Μέχρι να τελεσιδικήσει η απόφαση του Αρείου Πάγου, έχω δικαίωμα να βάλω υποψηφιότητα για δήμαρχος, για βουλευτής, για οτιδήποτε» είχε τονίσει απαντώντας σε όσους ισχυρίζονται ότι υπάρχει νομικό κώλυμα


Πηγή: Ο Μπέος κατεβαίνει υποψήφιος στο Βόλο: | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/140034#ixzz2rjAZ3gTU

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου