Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Ο ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΝΙΚΟΣ ΦΑΤΟΥΣΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΡΕΤΡΙΑΣ


27/1/2014
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Στην από εικοσαημέρου προγραμματισμένη συνάντηση που είχε την Κυριακή το απόγευμα με τους συνεργάτες του ο Περιφερειακός Σύμβουλος Εύβοιας Νίκος Φατούσης, Ναύαρχος ε.α ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητα του  για δήμαρχος Ερέτριας.
Γνωρίζοντας τις απαιτήσεις του Καλλικράτη και τα εφόδια με τα οποία θα πρέπει να είναι «οπλισμένος» εκείνος που θα αποφασίσει να ασχοληθεί με τα κοινά αποφάσισε να διεκδικήσει το δήμο της Ερέτριας μακριά από κομματικές ταυτότητες και πολιτικές δεσμεύσεις. Με συνοδοιπόρους σε αυτή την προσπάθεια συνειδητοποιημένους ανθρώπους  που θέλουν να ασχοληθούν σοβαρά με τον τόπο τους.
Με όρεξη για δουλειά, με συγκεκριμένες προτάσεις που θα μπορούν άμεσα να υλοποιηθούν, πάντα με γνώμονα το συμφέρον του τόπου και των δημοτών του Καλλικρατικού Δήμου Ερέτριας.
Προτάσεις και θέσεις που θα γίνουν γνωστές στους δημότες μέσα από ένα πρόγραμμα που ετοιμάζεται από ανθρώπους της καθημερινότητας οι οποίοι γνωρίζουν καλύτερα τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας.
Ο Νίκος Φατούσης ο οποίος κατάγεται από την Ερέτρια είναι απόφοιτος της Ανωτάτης Σχολής Ναυτικών  Δοκίμων με μεταπτυχιακές σπουδές στη Ανωτάτη Σχολή Πολέμου του Π.Ν και στη Σχολή Εθνικής Αμύνης. Έχει ήδη διαγράψει 38 χρόνια σημαντικής προσφοράς στην Πατρίδα έχοντας υπηρετήσει σε διάφορές θέσεις και αποστρατεύτηκε με το βαθμό του Ναυάρχου. Είναι παντρεμένος με την φιλόλογο Γιάννα Παλαμά και έχει 2 παιδιά το Χρήστο και την Αγγελική.
Το 2010 οι Ευβοιώτες εξέλεξαν το Νίκο Φατούση μέσα στους τρεις πρώτους Περιφερειακούς Συμβούλους της Εύβοιας. Από τα έδρανα του περιφερειακού συμβουλίου πολλές φορές πάλεψε για τα θέματα που αφορούσαν και το δήμο της Ερέτριας.
Με εμπειρία στα κοινά συνέστησε ήδη μία οργανωτική ομάδα με την οποία θα καταλήξει και  τις επόμενες μέρες θα ανακοινώσει το όνομα του συνδυασμού.
Αυτή την περίοδο ο Νίκος Φατούσης εντείνει τις επαφές του στις πόλεις και στα χωριά του Καλλικρατικού Δήμου Ερέτριας. Στόχος του είναι να συζητήσει με όλους φορείς –συλλόγους –δημότες, να καταγράψει τις ανάγκες ενός παραμελημένου τουριστικού δήμου που έχει τόσα πολλά να προσφέρει και τόσα λίγα απολαμβάνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου