Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΦΕΜΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ!!!



Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για το περιστατικό που ντροπιάζει την τοπική κοινωνία, δηλαδή την βία και τη διαπόμπευση σε μία περίπτωση υποτιθέμενης ή μη μοιχείας ήρθε να πει με το όνομά του εκείνο που η τοπική κοινωνία ακόμη και αν ψελίζει φοβάται να το εκφράσει και τελικά το ανέχεται. Η βία δεν είναι υπόθεση ενδοοικογενειακή. Είναι υπόθεση κοινωνική και αφορά τους πάντες. Αλλά ακόμη και εάν το περιστατικό του χωριού εκείνου ήταν μία ενδοοικογενειακή υπόθεση από την στιγμή που βγήκε στην πλατεία του χωριού έγινε δημόσια και κοινωνική. Όταν οι πρωταγωνιστές με τον ένα ή τον άλλο τρόπο μετέχουν στα πολιτικά δρώμενα και μάλιστα στον ναζιστικό χώρο που έχει ως ιδεολογία την βία η υπόθεση γίνεται πρωτίστως πολιτική.
Εξάλλου πολιτική γίνεται και όταν κάποιοι εκθειάζουν την σιωπή της κοινωνίας, των ντόπιων πολιτικών παραγόντων και μάλιστα ακόμη και εκείνων που  ανήκουν στην αριστερά και στον ΣΥΡΙΖΑ. Όλοι αυτοί δεν βρήκαν μία λέξη για το πολιτικό, κοινωνικό και ιδεολογικό φαινόμενο της σεξιστικής  και όχι μόνο βίας που προσβάλλει τον πολιτισμό μας. Αλλά στα πολιτικά δρώμενα της περιοχής αυτής έχουν και το πανελλήνιο πρωτότυπο να συναγελάζονται γύρω από την νομή της εξουσίας  ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ, ΔΗΜΑΡΑΙΕΣ,  ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ, και όχι μόνο. Άραγε τι τους ενώνει;
Εν πάση περιπτώσει μπράβο στο Φεμινιστικό Τμήμα του ΣΥΡΙΖΑ για την θέση που πήρε και ντροπή σε όλους εκείνους που σωπαίνουν. Τώρα εάν ενοχλήθηκαν και κάποιοι φαλλοκράτες όλα θα τα ανεχθούμε, εδώ ζούμε στη «χώρα» της Λουλούς…  η Τσετσενία θα μας πειράξει….!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου