Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

ΚΑΙ ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!!!





Δεν μπορούμε να το πιστέψουμε αλλά οι διασταυρωμένες πληροφορίες μας το επιβεβαιώνουν. Χθες σε Δημοτικό Συμβούλιο της Εύβοιας  για μία ακόμη φορά τα νεύρα οξύνθηκαν και ακούστηκαν πράγματα που συνήθως ανταλλάσσουν  ως βρισιές τα μικρομέγαλα μαθητούδια παριστάνοντας τους μάγκες, ή ακούγονται ως πραγματικές βρισιές ή απλοί επιθετικοί προσδιορισμοί σε μπορντέλα και χαμαιτυπεία.
Είναι δυνατόν  ένας που τυγχάνει να είναι και Δήμαρχος όσο θυμό και να έχει να αποκαλεί,  σε απόσταση αναπνοής – έστω χαμηλόφωνα- τον αντίπαλό του «Λουλού», «Λουλούκα», αναγκάζοντάς τον ευρισκόμενο σε λεκτική άμυνα αντίπαλο να τον περιλούσει και αυτός με το κλασικό «Αδελφή» ή  «Φτέρου»!!!
Αυτά και άλλα πολλά παρόμοια λέχθηκαν που ντρεπόμαστε να τα επαναλάβουμε!!! Ντρεπόμαστε για τους αναγνώστες μας που τίμησαν με την ψήφο τους αιρετούς  από αποδίδουν ή αποδίδονται με τέτοια κοσμητικά επίθετα!!! Ανησυχούμε για το φαινόμενο που εκτός των άλλων χρήζει και επιστημονικής παρακολούθησης σχετικά με την «σεξουαλικότητα των υποκειμένων»
Ακου εκεί «Λουλού»!!! πόσο χαμηλά  ακόμη!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου