Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

"ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ": ΚΥΡΙΑ ΓΕΡΑΚΟΥΔΗ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΤΕ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΣΑΣ



Το συνδυασμός «Πολίτες της Αυτοδιοίκησης» επιμένουν για σχεδόν δύο χρόνια να ζητούν στοιχεία από τον Δήμαρχο προκειμένου να ασκήσουν το δικαίωμά τους ως αντιπολίτευση και αυτός κατά την πάγια και προκλητική τακτική αρνείται να απαντήσει ή εάν στις ελάχιστες φορές απαντήσει δεν χορηγεί τα αιτούμενα στοιχεία.
Αντίστοιχες φορές, εξαντλώντας όλα τα περιθώρια της υπομονής τους, οι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού της μείζονος αντιπολίτευσης έχουν απευθυνθεί στην Γενική Γραμματέα της Περιφέρειας κ. Γερακούδη και παρά το ότι ο Δήμαρχος κωφεύει και στις υποδείξεις των Υπηρεσιών της Αποκεντρωμένης Διοίκησης και  του Υπουργείου Εσωτερικών η κ. Γερακούδη παραλείπει να ασκήσει  την απολύτως επιβεβλημένη πειθαρχική δίωξη στον Δήμαρχο ως οφείλει από τον νόμο. Θυμίζουμε ότι στο παρελθόν ο κρατικός Περιφερειάρχης είχε θέσει σε αργία Δήμαρχο του Νομού γιατί δεν παρείχε τα αιτούμενα στοιχεία στον επικεφαλής της μειοψηφίας. Σήμερα τι είναι εκείνο που δεν επιτρέπει στην κ. Γερακούδη όχι απλώς να εφαρμόσει τον νόμο αλλά να επιβάλλει την Δημοκρατία και το κράτος δικαίου σε μία κατ΄ εξακολούθηση παραβατική δημοτική αρχή;
Επειδή με την αδράνειά της  γίνεται συνένοχος παραβιάζοντας ταυτόχρονα το καθήκον της  οι  «Πολίτες της Αυτοδιοίκησης» κοινοποιούν την τελευταία επιστολή διαμαρτυρίας τους προς την κ. Γερακούδη και στον Γενικό Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης κ. Ρακιτζή αλλά και στον Εισαγγελέα έτσι ώστε να ασκηθεί ποινική δίωξη για παράβαση καθήκοντος όχι μόνο στον  εθισμένο στην παραβατικότητα Δήμαρχο αλλά και στην αρμόδια και αρνούμενη να του επιβάλλει την νομιμότητα Γενική Γραμματέα κ. Γερακούδη.
Επιτέλους αφού δεν καταλαβαίνουν κάποιοι από νομιμότητα, διαφάνεια και δημοκρατία να υποστούν τις νόμιμες συνέπειες της αυταρχικότητάς τους.
Όταν δεν δίνουν στοιχεία που ζητούνται και εντός της προθεσμίας που ορίζει ο νόμος είτε αδιαφορούν και αυθαιρετούν από τσαμπουκά και μόνο είτε κάτι έχουν να κρύψουν. Όποια και εάν είναι η αιτία θα πληρώσουν το τίμημα. Το πάρτυ κάποτε πρέπει να τελειώνει….
ΔΙΑΒΑΣΤΕ  ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου