Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝΤΕΣ


Νέστορας στα τοπικά πολιτικά πράγματα  επανέρχεται και θέτει μία σειρά από επίκαιρα ερωτήματα με λιτό σχόλιο που απέστειλε προς δημοσίευση στο ΛΑΛΑ ΤΟ!!!. Το ευχαριστούμε για την τιμή.

Πρόσφατα διαβάσαμε πολλές ευχαριστίες από πολλούς (πρόσωπας, φορείς, συλλόγους) προς επίσης πολλούς (Υπουργούς, Προέδρους Επιμελητηρίων, Δημάρχους, Δεσποτάδες κ.λ.π.) σχετικά με την ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΔΟΥ στη πόλη της Κύμης. Ευχαρίστησε ο ένας τον κυβερνητικό «διπρόσωπο» - συγνώμη λάθος- εκπρόσωπο ήθελα να πω- για τις ενέργειές του να μην κλείσει η ΔΥΟ στην Κύμη, ευχαριστούσε  φορέας άλλον κεντρικό φορέα  για την ουδετερότητα που υποσχέθηκε να κρατήσει για το θέμα. Κανείς όμως δεν ευχαρίστησε τον Λαό για την υπομονή του να τους ανέχεται. Εμείς ευχαριστούμε τους ευχαριστούντες γιατί καταλάβαμε έστω και αργά ότι η Λογική του διαίρειν και βασίλευε εφαρμόζεται αριστοτεχνικά ….αλλά μέχρι πότε θα γίνεται ΑΥΤΟ!!!
Για ταλαιπωρία πολιτών ακούσατε τίποτε; Ναι μόνο για τα Σκουπίδια!!!!!
Υ.Γ. ΞΑΝΑΡΩΤΑΜΕ
Απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου 308/3011 (ΦΕΚ 2718/Β/17-11-2011 (Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας Δήμου Κύμης Αλιβερίου»
Άρθρο 1
«Οι κεντρικές υπηρεσίες του Δήμου είναι εγκατεστημένες στην έδρα του Δήμου, το Αλιβέρι…..» Ισχύει αυτό Κύριοι της Συμπολίτευσης και της Αντιπολίτευσης; Εφαρμόζεται αυτό που ψηφίσατε και υποτίθεται ότι ισχύει;
Υπάρχει κανείς με φιλότιμο να απαντήσει; Εμείς περιμένουμε….. Αλλά έως πότε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου