Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

ΔΙΑΤΑΓΗ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΤΕΤΡΙΜΙΔΑ: ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΜΕΡΙΤΕΣ


Ο Στρατηγός Βαγγέλης Τετριμίδας Δήμαρχος Καμένων Βούρλων και Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (ΠΕΔ) Στερεάς Ελλάδας με στρατιωτικού ύφους επιστολή - και όχι μόνο-  στην Επιτροπή του άρθρου 152 την οποία κοινοποίησε και στον εκπρόσωπο της ΠΕΔ στην Επιτροπή  κ. Γιάννη Λάμπρου ενημέρωσε ότι η θέση της ΠΕΔ είναι η  έγκριση της ΜΠΕ για την κατασκευή της Μονάδας Απορριμμάτων στην Μεγάλη Βόλτα Παραμεριτών (παρότι δεν ήταν αυτό ακριβώς το αντικείμενο της Επιτροπής- αλλά που θα έβρισκαν άλλη ευκαιρία). Η επιστολή αυτή και η κατάργηση (εκδίωξη; διαγραφή; εξαφάνιση;) του εκπροσώπου της ΠΕΔ ήταν αναμενόμενη μετά από την εύλογη- με όρους εξουσιαστικής βίας-  πίεση που άσκησε ο Δήμαρχος Κύμης στον Στρατηγό Δήμαρχο Καμένων Βούρλων αφού με την ψήφο του κ. Θωμά, μία και μοναδική, ο Στρατηγός εκλέχθηκε  Πρόεδρος της ΠΕΔ ενώ η παράταξη του ΠΑΣΟΚ είχε αποφασίσει να προτείνει Μπουροδήμο. Το γινάτι του Θωμά  έκανε τον κυρ Βαγγέλη Πρόεδρο. Τώρα είναι εύλογο και να πιέζεται. Χαζός είναι να χάσει την προεδρία.
Το τρελό είναι ότι ο κ. Θωμάς με έξι δικούς του συμβούλους πήρε μία έδρα και έγινε ρυθμιστής  στην ΠΕΔ. Και χορεύει  τους ψοφιμαίους Πασόκους στο ταψί.
Αλλά ο κ. Θωμάς την δουλειά του κάνει. Εδώ προσπαθεί να του παραχωρηθεί η δημόσια δασική έκταση που αγόρασε από τους καταπατητές και την δώρισε στο Δήμο (δωρεά που ακυρώθηκε) και από πάνω θα βγει να ζητωκραυγάζει για το πόσο μεγάλος είναι!!! Με το δίκιο του. Αφού την σκαπούλαρε πάλι.
Για όσους δεν τους αρέσει αυτή η εξέλιξη θα πρέπει να καταλάβουν ότι όταν πονάει στο δόντι σου πας στον οδοντίατρο και όχι στον ομφαλμίατρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου