Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΕ Ο ΠΡΩΗΝ ΚΟΙΝΟΤΑΡΧΗΣ ΚΑΦΗΡΕΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΟΥΝΤΑΣΗΣ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΟ "ΠΑΝΕΒΟΪΚΟ ΒΗΜΑ"

Όπως αποκαλύπτει σήμερα με αποκλειστικό  ρεπορτάζ  η εφημερίδα «ΠΑΝΕΒΟΪΚΟ ΒΗΜΑ», τις τελευταίες ημέρες του 2012 προφυλακίστηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή, ο πρώην Κοινοτάρχης Καφηρέως κ. Γιώργος Χουντάσης κατηγορούμενος για υπεξαίρεση ποσού 1.300.000 ευρώ. Πρόκειται για την γνωστή υπόθεση που αφορά την μην είσπραξη από την Κοινότητα Καφηρέα των ανταποδοτικών από τα Αιολικά Πάρκα και την κατάληξή τους στους ιδιωτικούς λογαριασμούς του Κοινοτάρχη.
Ο Γιώργος Χουντάσης υπήρξε ο μακροβιότερος αυτοδιοικητικός της Εύβοιας αφού χρημάτισε πρόεδρος της Κοινότητας Αμυγδαλιάς και κατόπιν Καφηρέως για περισσότερα από 25 χρόνια. Δυστυχώς όμως λειτουργώντας με την αίσθηση ότι η Κοινότητα του ανήκει και ότι κανείς δεν τον ελέγχει  έχοντας την προστασία των εκάστοτε ισχυρών παραγόντων του Νομού έμπλεξε τον εαυτό του σε μία περιπέτεια που αμαυρώνει την όποια αυτοδιοικητική του ιστορία. Μακάρι να αποδείξει την αθωότητά του.
Σε κάθε περίπτωση όμως ας γίνει παράδειγμα προς αποφυγή για τους εν ενεργεία αυτοδιοικητικούς της Καρυστίας και της Εύβοιας.

1 σχόλιο: