Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ "ΑΘΛΟΡΑΜΑ"



Προς: lala-to.Blogspot.gr
Θέμα: ΕΙΝΑΙ Ο κ. ΘΩΜΑΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ «ΑΘΛΟΡΑΜΑ»;
Σε απάντηση της από 12/1/2013 δημοσίευσης του ανωτέρω blogspot αναφορικά με την απορία του εάν ο κ.Θωμάς είναι ιδιοκτήτης της εφημερίδας «ΑΘΛΟΡΑΜΑ» ή όχι, η διεύθυνση της εφημερίδας συνεχίζοντας με την ίδια διάθεση αλλά και αναμφισβήτητη  ποιότητα που την χαρακτηρίζει μέχρι και σήμερα, δεν θα προβεί σε ενέργειες τύπου δημοσίευσης ΔΕΛΤΙΩΝ ΤΥΠΟΥ ή «επίσημες» ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ αλλά θα απαντήσει απλά και κατανοητά (χωρίς υπονοούμενα, καθοδηγούμενα σχόλια ή υπεκφυγές).
Εκδότης και Διευθυντής της εφημερίδας ΑΘΛΟΡΑΜΑ  είναι απλά όσο και εάν κάποιοι απορούν, ο κ.Δημήτρης Παππάς, κάτοικος Κύμης.
Τέλος, θα θέλαμε να θυμίσουμε επώνυμα σε ανώνυμες διαδικτυακές καταχωρήσεις, την θετική ανταπόκρισή του lala-to.Blogspot.gr κατά τις πρώτες εκδόσεις της εφημερίδας και ελπίζουμε ότι δεν θα δούμε στο μέλλον παρόμοιες, άνευ ουσίας, δημοσιεύσεις.
Εκ της Διευθύνσεως της εφημερίδας «ΑΘΛΟΡΑΜΑ»
Δημήτρης Παππάς

Υ.Γ. ΛΑΛΑ ΤΟ !!! Ερωτήματα θέσαμε. Συνεπώς απαντήσεις είναι καλοδεχούμενες. Εξάλλου ο Εκδότης και Διευθυντής αναγράφεται και στην ταυτότητα της εφημερίδας. Αλλά δεν είναι δουλειά μας να πάμε πιό πέρα από τα ερωτήματα.  Η θετική άποψη για το περιεχομενο και την μορφή του "Αθλοράματος" εκ μέρους του lala to δεν έχει αλλάξει. Όσο για τις "άνευ ουσίας, δημοσιεύσεις, τόσο η "απάντηση"  όπως  και η "σιωπή" την σπουδαιότητά τους επιβεβαιώνουν.
Σε κάθε περίπτωση ευχαριστούμε για την απάντηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου