Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

ΛΟΥΚΕΤΟ ΒΑΖΟΥΝ ΟΙ ΚΑΡΥΣΤΙΝΟΙ ΣΤΗΝ Δ.Ο.Υ. ΚΑΡΥΣΤΟΥ. ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΗΣ


Από το Blog NOTIOS EVOIKOS
FOTO: NOTIOS EVOIKOS

Σε μια αίθουσα κατάμεστη από κόσμο και με την ευπρέπεια να αναζητείτε δυστυχώς για ακόμη μια φόρα, ώστε κάποιος να μπορεί να ακουστή, και μέσα σε έντονα φορτισμένο κλίμα με διαμαρτυρίες από την δημοτική αρχή του Δήμου Καρύστου, την αντιπολίτευση, και τους εκατοντάδες δημότες, πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Γαλαξίας η συγκέντρωση, συζήτηση στο επερχόμενο λουκέτο της ΔΟΥ Καρύστου.

Αποφασίστηκε η έντονη και δικαιολογημένη αντίδραση όλων των δημοτών Καρύστου στην συνεχιζόμενη υποβάθμιση της περιοχής. Στην εν μέρη τοποθέτηση του ο Δήμαρχος Ν.Μανώλης αναφέρθηκε στις ενέργειες που έγιναν από την δημοτική αρχή ώστε να μην φτάσουμε εδώ που φτάσαμε. Με βολές κατά του δήμαρχου η τοποθέτηση Ραβιόλου, κατηγορώντας για άλλη  για φορά τη δημοτική αρχή ότι το λιγότερο θα πρέπει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων αναλαμβάνοντας τις ευθύνες της.

Βολές κατά πάντων και από τον πρώην Δήμαρχο Καρύστου Γιώργο Τσολάκη, με ευθείς κατηγόριες κατά Μανώλη. Οι Δημότες  Καρύστου πρέπει να πάψουν να θεωρούνται πολίτες δεύτερης κατηγόριας αναφέρθηκε στην ομιλία της η πρόεδρος Επαγγελματιών & βιοτεχνών Καρύστου Ρόδο Σφυρίδη.

Ολοι συμφώνησαν στο λουκέτο-αποκλεισμό της εφορίας,  πριν από το επίσημο της πολιτείας  από αύριο το Πρωί επ' αόριστον, έως ότου παρθεί νέα απόφαση από το αρμόδιο υπουργείο για την συνέχισή λειτουργίας της ΔΟΥ Καρύστου

Ο κόμπος κύριοι ''ΒΟΛΕΥΤΕΣ'' έφτασε στο χτένι  και ουδείς μπορεί να εμπαίζει, να κοροϊδεύει στην πλάτη των δημοτών της Νότιας Καρυστίας.

Η Ανοχή Τέλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου