Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΛΑΛΑ ΤΟ!!!: ΣΤΗΝ ΚΥΜΗ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ Η Δ.Ο.Υ. ΚΑΡΥΣΤΟΥ



Όπως το «Λάλα το» είχε γράψει προχθές η καταργούμενη Δ.Ο.Υ. Καρύστου μεταφέρεται στην Δ.Ο.Υ. Κύμης και συστεγάζεται στο γνωστό και καταγγελθέν στο παρελθόν από τους εργαζόμενους της Δ.Ο.Υ. ως ακατάλληλο κτίριο της Δ.Ο.Υ. Κύμης.
Με την επιλογή αυτή τι κατορθώνουν οι φωστήρες του Υπουργείου Οικονομικών;
Να επιβεβαιώσουν ότι δεν έχουν χάρτη για να δουν που βρίσκεται η Κύμη και που η Κάρυστος
Να κλείσουν στα αυτιά τους στα επιχειρήματα περί μεγάλων αποστάσεων και δύσκολου οδικού δικτύου που μάλιστα κάποιοι στα επινίκιά τους ανοήτως επανέλαβαν πριν λίγα εικοσιτετράωρα
Να ενθαρρύνουν και να δυναμώσουν τον Αγώνα των Καρυστινών οι οποίοι εάν είναι να χάσουν την Δ.Ο.Υ. από την Κάρυστο ας επιλέξουν τουλάχιστον το ασφαλέστερο και συντομότερο ταξίδι. Έτσι και αλλιώς τουλάχιστον μία μέρα θα την χάσουν.
Φέρνει πιο κοντά εκείνο που από το 2009 συζητείται στο Υπουργείο Οικονομικών ενόψει του σχεδιασμού για την συγχώνευση των Δ.Ο.Υ. που έχει ρίζες πριν την Τρόϊκα. Το τότε Υπουργείο σε επίπεδο ομάδας μελέτης απασχολούσε η χωροθέτηση της Δ.Ο.Υ στην Νότια Εύβοια. Είχε προκριθεί νεόδμητο κτίριο, όχι ιδιωτικό, στο μέσον της διαδρομής Κύμη - Κάρυστος. Αλλά προφανώς κανένας αρμόδιος τοπικός παράγων (π.χ. πολιτικός ή εκκλησιαστικός)  δεν το αποδέχθηκε ή δεν το υποστήριξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου