Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

13:50 μμ : ΔΙΕΞΟΔΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΥΜΗΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ. ΕΚΛΕΧΘΗΚΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΌΛΑ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΟΘΗΤΑΚΗΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΠΕΛΙΑΣ, ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΝΙΚΟΣ ΜΠΑΝΟΣ.



Τελικά μπροστά στο αδιέξοδο και αφού η αντιπολίτευση δέχθηκε για χάριν εξεύρεσης λύσης την επανάληψη της ψηφοφορίας για τέταρτη φορά!!! για την εκλογή Αντιπροέδρου η τέταρτη εκλογή έφερε αποτέλεσμα και έτσι ο κ. Βαγγέλης Μπελιάς εκλέχθηκε Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου. Όπως αποδείχθηκε, πέραν από τις όποιες ενδόμυχες επιθυμίες της πλειοψηφίας οι διευθύνοντες τη συζήτηση και τη διαδικασία δεν γνώριζαν ακριβώς τι προβλέπει ο νόμος και μετά κατάλαβαν ότι το αδιέξοδο θα πήγαινε μία εβδομάδα τουλάχιστον πίσω την εκλογή όλων των οργάνων του. Καλό είναι οι νομικοί της Δημοτικής Αρχής να διαβάζουν καλύτερα τις διατάξεις περί δημαιρεσιών.

Έτσι το Προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου έχει ως εξής

Πρόεδρος ο κ. Άγγελος Ποθητάκης με 19 ΝΑΙ , 8 ΟΧΙ και 3 ΛΕΥΚΑ

Αντιπρόεδρος ο κ. Βαγγέλης Μπελιάς με 22 ΝΑΙ,  1 ΟΧΙ ΚΑΙ 6 ΛΕΥΚΑ

Γραμματέας ο κ. Νίκος Μπάνος  με 25 ΝΑΙ και 4 ΟΧΙ

Καμία δημοτική παράταξη δεν είχε απώλειες.

Στην εκλογή της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής δεν υπήρξε καμία αλλαγή και εκλέχθηκαν οι ίδιοι  της προηγούμενης διετίας. Με τη διαφορά ότι αναπληρωματικός του κ. Βαρδακώστα των «Πολιτών της Αυτοδιοίκησης» εκλέχθηκε ο κ. Μούντριχας και στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής στη θέση του κ. Χουλιαρά της «Δυναμικής Αυτοδιοίκησης» εκλέχθηκε ο κ. Κωστας Μιχαήλ της «Λαϊκής Συσπείρωσης»

Συγκεκριμένα η Οικονομική Επιτροπή αποτελείται από τους:

Πλειοψηφία: Θωμάς Δημήτρης, Πρόεδρος, Κιούσης Νικόλαος, Κόκκος Γεώργιος , Μπότης Νικόλαος, Παππάς Βασίλειος και Στουπή Ελένη, Μειοψηφία: οι Βαρδακώστας Θεόδωρος, Κούκης Ιωάννης και Σιαγιάννης Ιωάννης.
Αναπληρωματικοί  οι: Μπάτσα Αρετή, Καραγιάννη Θεοδώρα, Μούντριχας  Δημήτριος και Φραγκούλης Δημήτριος.

Η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής αποτελείται από τους:

Πλειοψηφία: Θωμάς Δημήτρης, Πρόεδρος, Βλάχος Αναστάσιος, Μπάτσα Αρετή, Ντόβολης Βασίλειος, Ρήγας Μιχαήλ και Παπαϊωάνου Ιωάννης, Μειοψηφία: Μπενάκης Γιάννης,  Κότσαρης Γεώργιος και Μιχαήλ Κώστας
Αναπληρωματικοί οι:  Σκουλαρίκης Κωνσταντίνος, Μάγειρας Δημήτριος, Κουιμιτζή Αικατερίνη , Βαρδακώστας Θεόδωρος και  Χουλιαράς Ευάγγελος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου