Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

"ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΑΤΙ;"

Ματίνα Ρέτσα, Πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας


Πόλεμος έχει ξεσπάσει στους Δήμους Ιστιαίας και Καρύστου μετά την ανακοίνωση για την μη κατάργηση της Δ.Ο.Υ. Κύμης και ιδιαίτερα μετά την ανακοίνωση του Δημάρχου Κύμης με την οποία ευχαριστεί προσωπικά τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Σίμο Κεδίκογλου για την βοήθειά του, Οι Αντιπολιτεύσεις και στους δύο Δήμους κατηγορούν τους Δημάρχους τους για την ανικανότητά τους να κρατήσουν τις Δ.Ο.Υ. και  θαυμάζουν το πολιτικό ανάστημα του Δημάρχου Κύμης Αλιβερίου που τα καταφέρνει στο να κρατά υπηρεσίες στην Κύμη ΚΑΙ όχι μόνο…..Ιδιαίτερα έχουν εξοργιστεί οι Βορειοευβοιώτες για τους Κεδίκογλου και ιδίως τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο.
Βέβαια αδικούν και τους Δημάρχους και τον Υπουργό. Άλλος ή μάλλον άλλη συνέβαλε στην διατήρηση της Δ.Ο.Υ. Κύμης. Μας ενημερώνει σχετικά το έγκυρο ενημερωτικό Ιστολόγιο «Ελεύθερη Άποψη Γνώμη» με το ακόλουθο δημοσίευμα:

«Χρήσιμη η Ματίνα!!!

Τι σημασία έχει το πως και το γιατί; Σημασία έχει πως η κυρία Ματίνα Ρέτσα έπαιξε τον ρόλο της στο να μην κλείσει τελικά η ΔΟΥ  ΚΥΜΗΣ.

Είναι γνωστό πως η Ματίνα έχει....

πρόσβαση και στη ΝΔ και στο ΠΑΣΟΚ.

Καθημερινά λοιπόν ενοχλούσε τους αρμόδιους αφού είχε εύκολη πρόσβαση.

Είδατε τι μπορεί να προσφέρει όποιος είναι δίπλα στον κυβερνητικό εκπρόσωπο;

Ματίνα βοήθησες έτσι και τον φίλο σου τον δήμαρχο»


Αν είναι έτσι η διατήρηση της Δ.Ο.Υ. οφείλεται στο πολιτικό ανάστημα της Ματίνας και όχι  σε εκείνο του Δημάρχου, για να μην νιώθουν άβολα και οι "γίγαντες" Μανώλης και Χριστοφής!!!  Όσο για την Ματίνα.... ο Ιούνιος του 2014 δεν αργεί...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου