Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2018

Σε τούτα εδώ τα μάρμαρα κακιά σκουριά δεν πιάνει!



Άλλη μια φορά μέσα στη νύχτα, όπως κινούνται συνήθως τα φασιστοειδή, βεβήλωσαν το μνημείο της Μάχης του ΕΛΑΣ στη Λαμπούσα και μάλιστα τις μέρες της επετείου από τη Μάχη.
Οι φασίστες είναι γέννημα θρέμμα του σάπιου καπιταλιστικού συστήματος, μαντρόσκυλα των επιχειρηματικών ομίλων και γι αυτό έχουν μίσος για τους αγώνες του λαού μας απέναντι στη φασιστική γερμανική κατοχή, απέναντι στο λαϊκό κίνημα και στο πιο πρωτοπόρο κομμάτι του, το ΚΚΕ.
Σήμερα που οξύνονται οι αντιθέσεις του συστήματος στην περιοχή μας και ανά την υφήλιο με στόχο τον έλεγχο των πηγών ενέργειας, των δρόμων μεταφοράς, τον έλεγχο των αγορών και των σφαιρών επιρροής ξαναβγαίνουν από τις τρύπες τους γιατί τους έχουν ανάγκη τα αφεντικά τους ώστε να τρομοκρατούν το λαό. Να αποτελούν τη δύναμη κρούσης ενάντια σε κάθε προσπάθεια διεκδίκησης ζωής και δουλειάς με δικαιώματα, καμιάς εμπλοκής της χώρας μας στο μακελειό του πολέμου.
Όλοι στην εκδήλωση τιμής και μνήμης
για τα 74 χρόνια από τη Μάχη της Λαμπούσας
Κυριακή 9 Σεπτέμβρη, 10:30 πμ, στο Μνημείο της Μάχης
Καλούμε το λαό της περιοχής μας να περιφρουρήσει το Μνημείο και την ιστορία του τόπου μας, να δώσει αποφασιστική απάντηση στα θρασύδειλα φασιστοειδή και στα αφεντικά τους με μαζική συμμετοχή στην εκδήλωση τιμής για τη Μάχη της Λαμπούσας και το νεκρό ΕΛΑΣίτη Βασίλη Μήτρου που διοργανώνει το ΚΚΕ.
Απαιτούμε από το Δήμο Κύμης - Αλιβερίου άμεσα να προχωρήσει σε αποκατάσταση του Μνημείου, ηλεκτροδότησή και φωτισμό του Μνημείου και της γύρω περιοχής ώστε να αναδειχθεί ο ιστορικός αυτός χώρος της περιοχής μας.



Κομματικές Οργανώσεις
Αλιβερίου • Αυλωναρίου • Κύμης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου