Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2018

Υπογράφηκε σύμβαση για τις διαβρώσεις στον Βιολογικό της Χαλκίδας


                                                                ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Υπογράφηκε την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου η σύμβαση για την κατασκευή ενός ακόμη έργου της ΔΕΥΑ Χαλκίδας, που αφορά στην αντιμετώπιση διαβρώσεων στις εγκαταστάσεις του Βιολογικού Καθαρισμού.
Τη σύμβαση υπέγραψαν ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΧ Αναστάσιος Μάζης και ο Ιωάννης Τρουβάς, εκπρόσωπος της αναδόχου εταιρείας ΜΥΒΑ Α.Ε., με τον προϋπολογισμό της μελέτης να ανέρχεται σε 460.000 ΕΥΡΩ (χωρίς ΦΠΑ).
Το έργο χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα “Υποδομές Μεταφορών  - Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη 2014-2020” της ΕΥΔ Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, με συγχρηματοδότηση από το Ταμείο Συνοχής.
Το αντικείμενο της παρούσας εργολαβίας αφορά στην αντιμετώπιση των διαβρώσεων στις εγκαταστάσεις του Βιολογικού Καθαρισμού Χαλκίδας, στην αφαίρεση των αποσαθρωμένων και σπασμένων τμημάτων των σκυροδεμάτων και επισκευή – προστασία του οπλισμού.
Επίσης προβλέπεται προστασία του οπλισμού με ειδική εποξειδική επάλειψη, ενίσχυση της διατομής με ηλεκτροσυγκόλληση, αντιδιαβρωτική προστασία και χρωματισμός επιφανειών σκυροδέματος, αντιδιαβρωτική βαφή για προστασία μεταλλικών φορέων, υγρομόνωση δεξαμενών κ.α.

              Γραφείο Τύπου 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου