Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016

Επίσκεψη Ιατρικού Κλιμακίου από το 251 ΓΝΑ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016, το Σάββατο 1 Οκτωβρίου και την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016 επισκέφτηκε την Σκύρο κλιμάκιο γιατρών από το 251 Γ.Ν.Α. ,οι οποίοι εξέτασαν εθελοντικά πάνω από 500 άτομα.
Το κλιμάκιο απαρτιζόταν από τους εξής γιατρούς : κ.Χατζηγεωργίου Δημήτριο Ταξίαρχο-Διοικητή Γ.Ν.Α. , τον κ.Ηλιόπουλο Θεμιστοκλή Καρδιολόγο, κ.Γεωργούλη Στυλιανό Ορθοπεδικό, τον κ.Σύψα Σπυρίδων Ακτινολόγο, την κα.Ντόλιου Παρασκευή Καρδιολόγο, τον κ.Αναγνώστου Τηλέμαχο Ενδοκρινολόγο, τον κ.Τσώνη Γρηγόριο Πνευμονολόγο, τον κ.Αρώνη Παντελεήμων Δερματολόγο , τον κ.Μέγγουλη Σταύρο Παθολόγο, τον κ.Ναούμη Δημήτριο Νευρολόγο, τον κ.Γκότση Αντώνιο Ω.Ρ.Λ. ,κ.Τζιάμαλη Κωνσταντίνο Γενικό Χειρούργο, και τις Νοσηλεύτριες κα.Καραμπέτσου Αντιγόνη, κα.Τζαγκά Σοφία, κα.Γκουτζίδου Αναστασία και κα.Μήτκα Ευαγγελία.
Το βράδυ της Κυριακής 2 Οκτωβρίου 2016 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Σχολείου Σκύρου, ο Δήμαρχος Σκύρου διοργάνωσε τιμητική εκδήλωση για όλους τους γιατρούς της αποστολής. Στον χαιρετιστήριο λόγο του τόνισε την πολύτιμη προσφορά των γιατρών του 251 Γ.Ν.Α. στους κατοίκους της Σκύρου και ευχαρίστησε όλους τους παρισταμένους γιατρούς προσωπικά για την εθελοντική προσφορά τους. Τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ.Μπακογιαννης Κώστας, η Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου κα.Παπαναστασίου Μίνα, Αντιπεριφερειάρχης Υγείας κ.Αργύρης Δήμητρης, μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου, ο Διοικητής ΝΑΣΣΚΥ κ.Πετράκος Παναγιώτης , ο Διοικητής του Αστυνομικού Σταθμού κ.Γεραλής Ιωάννης, εκπρόσωποι της 135ΣΜ, της 7ης ΜΣΕΠ, ο κ.Μαυρίκος Νίκος επικεφαλής δημοτικής παράταξης της μείζονος αντιπολίτευσης καθώς και εκπρόσωποι λοιπών φορέων και συλλόγων της Σκύρου.
Με το πέρας της εκδήλωσης ο Δήμαρχος Σκύρου κ Χατζηγιανάκης Ε.Μιλτιάδης προσέφερε τιμητική πλακέτα προς τον κ.Χατζηγεωργίου Δημήτριο, ως ένδειξη ευγνωμοσύνης των Σκυριανών και αναμνηστικά δώρα προς τον ίδιο, αλλά και προς όλα τα μέλη της αποστολής.

ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου