Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ.........ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ 
ΚΑΤΟΠΙΝ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ κ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
 ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΪΣΤΑΤΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕΤΕΧΕΙ 
ΩΣ ΜΕΛΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ
Το περασμένο Σάββατο, 2 Νοέμβρη 2013 στις 8 το βράδυ, έγινε συνάντηση  Αλιβεριωτών, εκπροσώπων των γειτονικών Δημοτικών Ενοτήτων και εκπροσώπων της ευρύτερης περιοχής της Κύμης για να συζητήσουν για την δημιουργία μιας νέας Παράταξης διευρυμένης και Δημοκρατικής, με τη συμμετοχή όλων των πολιτικών αποχρώσεων, η οποία  θα διεκδικήσει στις προσεχείς Δημοτικές εκλογές τη Δημαρχία.
Μετά από εκείνο το βράδυ ξεκίνησε μια άλλη εποχή για το Αλιβέρι και την ευρύτερη περιοχή. Όλοι όσοι παρευρέθηκαν στο "καφέ" ‘ξεφόρτωσαν’ από πάνω τους τις ιδεολογικές, ηθικές και συναισθηματικές συνήθειες και προκαταλήψεις δεκαετιών. Άνθρωποι ελεύθεροι στο πνεύμα, οπλισμένοι μονάχα με κοινό νου και καλή πίστη, μαζεύτηκαν εκεί με την πεποίθηση ότι κάτι διαφορετικό χρειάζεται να αρχίσει στον Δήμο μας. Γιατί η αντίληψη της σημερινής Δημοτικής αρχής, όχι μόνο δεν είχε και δεν έχει στόχο την ευημερία όλων των Δημοτών και του Δήμου, αλλά  έχει αποκλειστικά και μόνο την εξασφάλιση των συμφερόντων των ιδίων που την αποτελούν και των ημετέρων της. 
Τα γεγονότα μας υποχρεώνουν να δούμε με άλλη οπτική γωνία. Να ξανασκεφθούμε τρόπους επίλυσης των προβλημάτων όχι με τις μέχρι τώρα γνωστές ιδεολογικές, αλλά διχαστικές στην ουσία θέσεις, αλλά με προοπτική ενός σύγχρονου Καλλικρατικού Δήμου που να είναι δίπλα στον κάθε άνθρωπο, στον κάθε Δημότη.
Η συνάντηση στέφθηκε με επιτυχία  λόγω της μεγάλης προσέλευσης  ανθρώπων που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και λόγω της συμφωνίας των παρευρισκομένων να προχωρήσουν στην Δημιουργία μιας ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ.
Μιας ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ που καλείται να αντισταθεί στην επιδρομή και στην διχαστική και ισοπεδωτική συμπεριφορά της σημερινής Δημοτικής αρχής. Μιας ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ που σκοπός της είναι: Να νιώσουν όλοι οι Δημότες ανεξάρτητα που ανήκουν και ποια ιδεολογία έχουν, πως δεν θα βιώσουν τον αποκλεισμό, την αντιπαλότητα και την εχθρότητα. Έννοιες που η σημερινή Δημοτική αρχή δυστυχώς συντηρεί, υπηρετεί και στηρίζει ανερυθρίαστα.  Μιας ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ που καλείται να περισώσει  τα ιδανικά, τους στόχους και να καθορίσει τον προορισμό του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου.
Για τους σκεπτόμενους Δημότες μας άλλος δρόμος δεν υπάρχει παρά μόνο ένας, αυτός της ΕΝΟΤΗΤΑΣ.
ΠΑΡΟΝΤΕΣ
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ-ΔΥΣΤΟΥ



ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΓΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ
ΓΚΙΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΚΟΥΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ
ΜΑΣΤΡΟΚΩΣΤΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΜΠΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΜΠΕΝΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΜΠΟΚΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΝΤΙΚΑΣ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ
ΤΖΑΝΟΥΔΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΦΟΥΝΤΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
Επίσης παρόντες ήταν Εκλεγμένοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι και Εκλεγμένοι Πρόεδροι Τοπικών Κοινοτήτων.
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΥΜΗΣ
ΑΜΠΕΛΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΛΑΜΠΡΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

1 σχόλιο:

  1. Καλή αφετηρία η αισιοδοξία αλλά δεν αρκεί. Λείπουν από την ομήγυρη τα νέα και άφθαρτα πρόσωπα που έχει ανάγκη αυτός ο Δήμος και κοσμούν την παρέα σας παλιά και φθαρμένα πρόσωπα στα δημοτικά πράγματα του Αλιβερίου. Ξεχάσατε ίσως να φωνάξετε και την κ. Καράπα. Είναι καιρός να σοβαρευτείτε για να μην ξαναπάρετε την περιοχή στο λαιμό σας. Και κάποιοι ας καταλάβουν ότι πρέπει να συνεχίσουν να κάθονται στο σπίτι τους. Έλεος πια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή