Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 ΕΚΔΙΚΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ Η ΑΙΤΗΣΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΜΕΡΙΤΩΝ

Ο διακεκριμένος Δικηγόρος του Δήμου κ. Παπακωνσταντίνου
Μεθαύριο εκδικάζεται η αίτηση ακύρωσης της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα κατά της Μονάδας Επεξεργασίας Απορριμμάτων, στο Συμβούλιο Επικρατείας. Ήδη η Οικονομική Επιτροπή όρισε τον κ. Απόστολο Παπακωνσταντίνου, Δικηγόρο του Δήμου. Η απόφαση λέει τα εξής: 

"Παρέχουμε την εντολή και την πληρεξουσιότητα στον Δικηγόρο Αθηνών Δρ. Απόστολο Παπακωνσταντίνου, βασικό εταίρο και νόμιμο εκπρόσωπο της Δικηγορικής Εταιρείας με την Επωνυμία «Απ. Παπακωνσταντίνου – Γ. Κατρούγκαλος- Ν. Χλέπας και Συνεργάτες» που εδρεύει στην Αθήνα, να ασκήσει παρέμβαση ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας κατά της από 18-3-2013 και με αριθ. κατ. 1248/2013 αίτηση ακυρώσεως της «Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα Παρθενίου κτλ» και λοιπών συλλόγων και κατοίκων της περιοχής (σύνολο 95), καθώς και να παρασταθεί και να εκπροσωπήσει τον Δήμο Κύμης-Αλιβερίου ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας κατά την δικάσιμο της 13ης Νοεμβρίου 2013 και σε κάθε μετ΄αναβολή δικάσιμο, όποτε πρόκειται να συζητηθεί η ανωτέρω αίτηση ακυρώσεως. Επίσης, παρέχει την πληρεξουσιότητα στον ως άνω Δικηγόρο να προβεί σε κάθε νόμιμη ενέργεια ενώπιον του ιδίου Δικαστηρίου προκειμένου να απορριφθεί η εν λόγω αίτηση ακυρώσεως"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου