Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ ΣΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΛΑΛΑ ΤΟ !!! ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΚΥΜΗΣ ΑΛΙΒΕΙΟΥ


Έληξε πριν λίγες ώρες η δεύτερη ψηφοφορία του ΛΑΛΑ ΤΟ!!! με το ερώτημα: ΠΟΣΟ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ/Η ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΥΜΗΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ. Η ψηφοφορία κάθε άλλο παρά σε θρίλερ εξελίχθηκε. Από την πρώτη στιγμή η απάντηση των απολύτως ικανοποιημένων από την Δημαρχία Θωμά έμοιαζε με ασταμάτητο άτι και όσο περνούσαν οι ημέρες το ποτάμι δεν γύριζε πίσω. Η εμπειρία του διαχειριστή μίας τέτοιας ψηφοφορίας είναι ιδιαίτερα σημαντική. Βλέπεις μπρος στα μάτια σου την ταχύτητα και την συμμετοχή των αναγνωστών. Αλλά εσύ ρώτησες και οι άλλοι απαντούν.
Χαιρόμαστε που η κριτική μας στην δημοτική αρχή γίνεται σε ένα αναγνωστικό κοινό που την στηρίζει φανατικά. Αυτή είναι μία όμορφη εκδοχή μίας δημοκρατίας που έχουμε δημιουργήσει σε αυτό το BLOG για να την απολαμβάνουν άλλοι.
Επί 409 ψηφισάντων
211, ποσοστό 51% απάντησε ότι είναι ΠΟΛΥ ΙΚΑΝΟΠΟΙΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ
96, ποσοστό 23% απάντησε ότι είναι ΑΡΚΕΤΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟ
20, ποσοστό 4% απάντησε ότι  ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΕ
82, ποσοστό  20% απάντησε ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟ.

Συγχαρητήρια στην Δημοτική Αρχή, τα ποσοστά είναι πράγματι θεαματικά, σύνολο ικανοποίησης 74%  και μόνο 24 % αποδοκιμασίας. Οι άσπονδοι φίλοι  της θα θυμήθηκαν τον αλήστου μνήμης Τσαουσέσκου, θεός σχωρέστον!!! Ευχόμαστε καλή συνέχεια….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου