Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016

Με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση για τον Γεώργιο Παπανικολάου

Με μεγάλη επιτυχία έγινε χθες το απόγευμα το Επιστημονικό Μνημόσυνο του Γεωργίου Παπανικολάου το οποίο διοργάνωσε το Πανεπιστήμιο Αθηνών με την συμμετοχή του Ινστιτούτου Παπανικολάου. Η εκδήλωση έγινε στην Μεγάλη Αίθουσα του Πανεπιστημίου, στα Προπύλαια παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, πολλών επισήμων και πανεπιστημιακών και πλήθος Ευβοέων και κυρίως Κυμαίων. Μεταξύ των ομιλητών ήταν ο Δήμαρχος κ. Μπουραντάς ενώ Κεντρικός Ομιλητής ήταν ο Καθηγητής Κυτταρολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Πέτρος Καρακίτσος ο οποίος προαλείφεται και για Πρόεδρος του Επιστημονικού Συμβουλίου του Ινστιτούτου.
Μεταξύ των παρισταμένων ήταν οι Υπουργοί Εσωτερικών και Παιδείας αντίστοιχα κ. Κουρουπλής και κ. Φίλης, η Υφυπουργός Παιδείας, ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Χατζηδάκης, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Τατούλης, οι Βουλευτές Ευβοίας κ. Ακριώτης, κ. Πρατσόλης, κ. Λιβανίου και κ. Κεδίκογλου, ο πρώην Υφυπουργός κ. Θεοδώρου, ο πρώην Αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Κρητικός, ο πρώην Υπουργός κ. Σκουλάκης που ομίλησε κιόλας,  ο Δήμαρχος Χαλκιδέων κ. Παγώνης, η Δήμαρχος Ερέτριας κ. Αλιμπατέ.

Παρών και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καρυστίας και Σκύρου κ. Σεραφείμ καθώς και πρωτοπρεσβύτερος της Αρχιεπισκοπής ως εκπρόσωπος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών.
Διακρίναμε επίσης τους πρώην Δημάρχους, Κύμης κ. Σιδεράκη, κ. Θωμά και κ. Στάμου, Αυλώνος κ. Κατσούλη, Ταμυναίων κ. Καράπα. Επίσης παρόντες ήταν οι υποδιοικητές του Νοσοκομείου Κύμης και Καρύστου κ. Χατζημαργαρίτης και κ. Μίχας αντίστοιχα.
Ο Δήμος Κύμης Αλιβερίου εκπροσωπήθηκε από τον Δήμαρχο και σχεδόν όλους του Αντιδημάρχους ενώ παρόντες ήταν πολλοί Δημοτικοί Σύμβουλοι καθώς και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ινστιτούτου Παπανικολάου.  Από την Κύμη ήρθαν δύο Λεωφορεία συνοδευόμενα από τον Πρόεδρο της Δ.Κ. κ. Πόγκα και μεταξύ των άλλων είχαν έρθει  ο Γιατρός κ. Πράγιας, η κ. Χονδρονικόλα, ο κ. Ιωάννου, η κ. Χαρτσά, ο Γυμνασιάρχης κ. Μάστορης. Παρών και ο κ. Λίνος Τριανταφυλλίδης, καθώς και ο κ. Πέππας, ο κ. Γιώργος Νικολάου κ.α.


2 σχόλια: