Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

Η ΔΕΥΑΚΑ δεν σηκώνει άλλους λαϊκισμούς

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ       ΚΥΜΗΣ -ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

 ΑΛΙΒΕΡΙ 11-2-2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Είναι αλήθεια ότι στα μέρη μας, το θράσος θεωρείται και το πολύ χειρότερο αποδεικνύεται ότι είναι προσόν. Είναι άλλωστε ένας από τους βασικότερους λόγους –αν όχι ο μοναδικός- , της πολιτικής επιβίωσης του κ. Θωμά.
Δεν εννοεί όμως να καταλάβει ότι σε όλα υπάρχουν όρια ,τα οποία κανένας ποτέ και σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να υπερβαίνει.
Σε μια έκφραση άκρατου λαϊκισμού ,εμφανίζεται ως αυτόκλητος υπερασπιστής  ασυνεπών καταναλωτών της Δ.Ε.Υ.Α.Κ.Α , οι οποίοι αποφεύγουν συστηματικά να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους,παρ ότι επανειλημμένα έχουν ειδοποιηθεί για αυτό. Γνωρίζει πολύ καλά  ο κ. Θωμάς , ότι η παρεχόμενη υπηρεσία της υδροδότησης είναι ανταποδοτική και αν δεν υπάρξουν έσοδα δεν θα μπορεί να υπάρχει ούτε η στοιχειώδης ανταπόκριση σε αυτή την υποχρέωση μας απέναντι σε όλους τους Δημότες.
Είναι για μας απαράδεκτο ορισμένοι καταναλωτές να αδιαφορούν συστηματικά , σε βάρος των συνεπών συμπολιτών μας , που σε δύσκολη οικονομική περίοδο πληρώνουν τις οφειλές τους στερούμενη βασικές οικογενειακές και κοινωνικές τους ανάγκες.
Η κοινωνική ευαισθησία της Δημοτικής Επιχείρησης εκφράζεται με πάγια απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της όχι επιλεκτικά, αλλά με συγκεκριμένα κριτήρια, προς κάθε οικονομικά αδύναμο συνδημότη μας,(χρόνια ανέργους, άπορους, πολύτεκνους κ.λ.π). Ο κ. Θωμάς σε ένα ρεσιτάλ ανευθυνότητας και αδιαφορίας, οδήγησε με την τακτική του την επιχείρηση στα όρια της οικονομικής καταστροφής, συσσωρεύοντας χρέη και υποχρεώσεις , την ίδια στιγμή που με αποφάσεις του χάριζε οφειλές προς τους δικούς του ανθρώπους, χρησιμοποιώντας την ΔΕΥΑΚΑ για ψηφοθηρία.
Είναι χαρακτηριστική η απόφαση με την οποία προεκλογικά χάρισε οφειλές σε εκατοντάδες πολιτικούς του φίλους, δημοσιεύοντας την απόφαση στη Διαύγεια μόλις δύο μέρες πριν την λήξη της θητείας του.
Στο ίδιο διάστημα, δημιούργησε τεράστιες υποχρεώσεις προς προμηθευτές, εργολάβους, σε εφορία, ταμεία εργαζομένων, αποδείξεις επαγγελματικών δαπανών κ.λ.π , καθιστώντας την ΔΕΥΑΚΑ προβληματική. Η ανευθυνότητα και ο λαϊκισμός ,βρίσκουν στο πρόσωπο του κ. Θωμά την απόλυτη έκφραση. Εμείς έχουμε αναλάβει το δύσκολο έργο να διαμορφώσουμε συνθήκες βιωσιμότητας και εύρυθμης λειτουργίας  προς όφελος του συνόλου των Δημοτών μας, παρέχοντας σε αυτούς ποιοτικές υπηρεσίες.
Σε αυτή την κατεύθυνση αφιερώνουμε όλες μας τις δυνάμεις και καλούμε τον κ. Θωμά να συνεισφέρει αν πραγματικά ενδιαφέρεται και όχι να υπονομεύει το μέλλον της επιχείρησης συνεχίζοντας το καταστροφικό του έργο, το οποίο καλύπτει κάτω από ψευδεπίγραφη και δήθεν κοινωνική ευαισθησία.


Γραφείο Τύπου ΔΕΥΑΚΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου