Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

ΤΩΡΑ! ΔΥΝΑΤΟ ΚΚΕ Ο ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ Ν.Δ – ΣΥΡΙΖΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ – ΘΑΝΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.

  

Αυτό, τόνισε  στην προεκλογική ομιλία του κόμματος στην Κάρυστο, το Σάββατο 10 Γενάρη,  ο Γιώργος Μαρίνος μέλος του Π.Γ της Κ.Ε του ΚΚΕ και υποψήφιος βουλευτής στην Εύβοια.
Ο Γιώργος Μαρίνος ανέφερε μεταξύ των άλλων τα εξής: 
«Αυτές τις μέρες οργιάζει η κινδυνολογία, οι  εκβιασμοί και η καλλιέργεια αυταπατών. 
Ο  πρωθυπουργός,  ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και κυβερνητικά στελέχη δίνουν τον τόνο , παρεμβαίνουν παράγοντες της Ε.Ε.
Γιατί καταφεύγουν σ αυτά τα μέσα, γιατί αποδίδουν στο ΣΥΡΙΖΑ πολιτικές θέσεις που δεν έχει  -ποιος είναι ο στόχος τους;
Γνωρίζουν  ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αμφισβητεί το εκμεταλλευτικό καπιταλιστικό σύστημα, γνωρίζουν ότι έχει αποδειχθεί την Ε.Ε  και το ΝΑΤΟ, τροφοδοτούν το διπολικό παιχνίδι για να εγκλωβίζεται ο  λαός αλλά ο βασικός τους στόχος είναι να αποσπάσουν τη λαϊκή συναίνεση για τη συνέχιση της αντιλαϊκής πολιτικής με το λαό φοβισμένο,  δεμένο χειροπόδαρα.
Μιλούν για σταθερότητα για να αποσταθεροποιούν, να διαλύουν τα λαϊκά δικαιώματα, βάζουν μπροστά τους δανειστές υποστηρίζοντας  ότι αν αυτοί νοιώσουν ασφάλεια  δεν θα παρθούν νέα αντιλαϊκά μέτρα.
Κρύβουν την αλήθεια που τονίζει πως το ξήλωμα των εργατικών , λαϊκών δικαιωμάτων είναι μόνιμος στόχος του  πραγματικού αντιπάλου των εργαζομένων, του  μεγάλου κεφαλαίου στην Ελλάδα και στην Ευρώπη που μόνιμο  στόχο έχει να κάνει  φτηνότερους τους εργαζόμενους για να αυξάνει τα κέρδη του.  
Αυτό ισχύει όλα τα χρόνια,  πριν την κρίση, πριν τα μνημόνια, κι αυτό το αποδεικνύει η επιβολή των καπιταλιστικών αναδιαρθρώσεων, των αντιδραστικών μεταρρυθμίσεων που εφαρμόζονται σε όλες τις καπιταλιστικές χώρες, που εφαρμόζονται στην Γερμανία που έχει δεξιά κυβέρνηση αλλά και στην Γαλλία, την Ιταλία που κυβερνά η σοσιαλδημοκρατία και τα βρίσκει μια χαρά με τη Μέρκελ στην επίθεση κατά των λαών.   
Αυτή την πραγματικότητα κρύβει από το λαό και ο ΣΥΡΙΖΑ.
Ρίχνει συνθήματα, δεν διστάζει να μιλήσει για ριζική αλλαγή, καπηλεύεται τη λαϊκή αγανάκτηση, πλασάρει ψευτο-ριζοσπαστική φρασεολογία για να για να αρπάξει την ψήφο εργαζομένων που αισθάνονται αριστεροί , οικογενειών που έχουν αγωνιστική παράδοση. 
Πρόκειται για εφαρμογή του γνωστού τεχνάσματος που χρησιμοποίησε το ΠΑΣΟΚ για πολλά χρόνια για να εξαπατήσει  το λαό μας με αποτέλεσμα το γνωστό κατάντημα.
Λέμε στους εργαζόμενους:  Τώρα, πριν είναι αργά , να γίνει συνείδηση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μετατραπεί σε κόμμα της σοσιαλδημοκρατίας, υπερασπιστής της Ε.Ε,  διαχειριστής της αντιλαϊκής πολιτικής που  προσδοκά να πάρει τη θέση του ΠΑΣΟΚ και  δεν είναι, δεν μπορεί να γίνει εναλλακτική λύση που θα υπηρετήσει τα λαϊκά συμφέροντα.
Μην δίνεται βάση στις άσφαιρες αντιπαραθέσεις Ν.Δ –ΣΥΡΙΖΑ
Το βασικό τους μέλημα είναι  ποιος από τους δύο θα κερδίσει την στήριξη του κεφαλαίου γι αυτό διεκδικούν  το ρόλο του ικανότερου διαπραγματευτή για τα συμφέροντα της πλουτοκρατίας και όχι για τα συμφέροντα του λαού.
Πότε να φύγει η Ν.Δ και να ‘ρθεί το ΠΑΣΟΚ , πότε να φύγει το ΠΑΣΟΚ και να ‘ρθεί η Ν.Δ  χάθηκε πολύτιμος χρόνος κι αυτοί τα βρήκαν πήγαν μαζί κατά του λαού .
Κάθε υποτίμηση αυτής της πείρας και εγκλωβισμός στο νέο δικομματικό παιχνίδι Ν.Δ – ΣΥΡΙΖΑ είναι κίνδυνος – θάνατος για τα λαϊκά συμφέροντα.    
Η ζημιά που θα γίνει θα είναι πολύ μεγάλη θα χαθεί και άλλος πολύτιμος χρόνος. 
Δεν υπάρχει κανένα  περιθώριο για άλλα οδυνηρά πειράματα.
Τώρα μαζί, για δυνατό ΚΚΕ.
Δύναμη αποφασιστικής αντίστασης, σύγκρουσης  με το μεγάλο κεφάλαιο και την αντιλαϊκή πολιτική, πρωταγωνιστής στην πάλη για την ικανοποίηση των σύγχρονων λαϊκών αναγκών, φορέας της μοναδικής φιλολαϊκής λύσης για τη μονομερή διαγραφή του χρέους, την κοινωνικοποίηση των μονοπωλίων , για να γίνει ο πλούτος που παράγουν οι εργαζόμενοι , δική τους, λαϊκή περιουσία , με την εξουσία , τη διακυβέρνηση στα χέρια του λαού».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου