Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΚΛΟΠΗΣ ΣΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ

ΠΗΓΗ: EVIAZOOM
Για την συγκεκριμένη υπόθεση, συνελήφθη χθες το απόγευμα ένας 25χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία...
Από το Αστυνομικό Τμήμα Αλιβερίου, εξιχνιάσθηκε άμεσα υπόθεση απόπειρας κλοπής και πρόκλησης φθορών, σε σχολείο στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη Ευβοίας.
Για την συγκεκριμένη υπόθεση, συνελήφθη χθες (13-01-2015) το απόγευμα στην ανωτέρω περιοχή, ένας 25χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα κλοπής και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.
Ειδικότερα στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, μετά από καταγγελία που έγινε προχθές το μεσημέρι στο Αστυνομικό Τμήμα Αλιβερίου, από την διευθύντρια του σχολείου, προέκυψε ότι ο 25χρονος, πρώτες πρωινές ώρες της 12-01-2015, παραβίασε παράθυρο κουζίνας του σχολείου, ερεύνησε τους εσωτερικούς χώρους χωρίς να αφαιρέσει οτιδήποτε και προκάλεσε φθορές σε διάφορες πόρτες και παράθυρα, αξίας (500) περίπου ευρώ. 
Σημειώνεται ότι ο 25χρονος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις Διωκτικές Αρχές, για διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.
Την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αλιβερίου, ενώ εξετάζεται η εμπλοκή του 25χρονου και σε άλλες συναφείς αξιόποινες πράξεις.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου