Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΠΑΣΙΝΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΒΟΥΛΗ

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΠΑΣΙΝΑΣ
Πρόεδρος Εργατικού Κέντρου Εύβοιας
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑ Ν. ΕΥΒΟΙΑΣ
Ο ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο θα έρθει πρώτο κόμμα αλλά πιθανόν να σχηματίσει αυτοδύναμη Κυβέρνηση. Αυτό είναι μία εκτίμηση με βάση τα δημοσκοπικά και όχι μόνο δεδομένα. Γιαυτό οι επιλογές των ψηφοφόρων του έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα. Δεν είναι όπως άλλες φορές μία ψήφος διαμαρτυρίας ή αγανάκτησης αλλά είναι ψήφος ευθύνης.
Εάν πράγματι θέλουμε να αλλάξουν τα πράγματα και να αλλάξει το παλαιό κομματικό κατεστημένο η θέληση αυτή πρέπει να μετρήσει και στην επιλογή των προτιμήσεων. Η ψήφος σε άτομα που γέρασαν μέσα στις κομματικές διαδικασίες και στις κομματικές ίντριγκες, στην καμαρίλα της κομματικής εξουσίας πολύ λίγα θα έχουν να προσφέρουν στον τόπο και στους πολίτες πολύ δε λιγότερα στην αλλαγή των νοοτροπιών της κυβέρνησης. Απλώς θα αλλάξει χέρια η εξουσία αλλά θα πέσει πάλι στα χέρια των επαγγελματιών της πολιτικής και έχουν και κλειστούς ορίζοντες σκέψης και λειψές κοινωνικές εμπειρίες αφού η κομματική ένταξη δεν συνοδεύεται πάντοτε με την ταξική συνείδηση.
Η μεγάλη επιλογή είναι να εκπροσωπηθεί η κοινωνία. Να εκπροσωπηθεί ο άνεργος, ο εργαζόμενος που δεν τα βγάζει πέρα, ο πολίτης που ριζοσπαστικοποιήθηκε μέσα από την κατάρρευση της μεσαίας τάξης και όχι το κομματικό κατεστημένο.  Κατά την γνώμη μας μία εναλλακτική προοδευτική προτίμηση είναι στην Αγγέλα Καράπα. Μία εργαζόμενη γυναίκα που ζει την αγωνία του απλού πολίτη. Μία άλλη σημαντική υποψηφιότητα είναι εκείνη του Στέφανου Μπασινά. Ενός πραγματικού αγωνιστή της εργατικής τάξης της Εύβοιας. Για σκεφθείτε πόσο σημαντικό και ελπιδοφόρο θα είναι για όλους μας στην Εύβοια η συμμετοχή του Στέφανου Μπασινά στην νέα προοδευτική κυβερνητική πλειοψηφία!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου