Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

ΤΑ «ΔΩΡΑ» , ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΣΕ ΡΟΛΟ «ΓΚΡΟΥΕΖΑ»


Προχθές ο Σίμος Κεδίκογλου μετέφερε τον απινιδωτή στο Νοσοκομείο Κύμης. Σήμερα διαβάζουμε ότι ο κ. Μαρκόπουλος έφερε καλά νέα, δηλαδή έργα 380.000 Ευρώ για την άρδευση στον Μύτικα. Μάλιστα ανέφερε ότι έχει συμφωνήσει με τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Σπανό να εκπονηθεί η μελέτη και να γίνουν τα έργα!!! Εάν είχαμε κοντά περιφερειακές εκλογές το ίδιο έργο θα το "πουλούσε» και ο Σπανός και ο Μπακογιάννης και το «κακό συναπάντημα». Αν αυτό δεν είναι κωμικοτραγική παράσταση άκρατου και αγοραίου πελατειασμού και πολιτικαντισμού τότε τι μπορεί να είναι;
Κάποιος πρέπει να πει τους πει ότι οι «Περιφερειακοί Άρχοντες» δεν ξεχνάνε τόσο πρόωρα την δήθεν ανεξαρτησία τους για να εξυπηρετήσουν τις εκλογικές και πελατειακές ορέξεις των κομμάτων τους καθώς θα πρέπει να λύνουν προβλήματα και όχι να πιστώνουν ψηφαλάκια στο κομματικό τους μαντρί.

Κάποιος πρέπει να θυμίσει στους Βουλευτές ότι εκλέγονται για να νομοθετούν και να ελέγχουν την εκάστοτε Κυβέρνηση. Για τους νομους που ψηφίζουν η καταψηφίζουν πρέπει να λογοδοτούν. Όσο για τα προβλήματα των χωριών και του νομού υπάρχουν αιρετές δημοτικές και περιφερειακές αρχές που μάλιστα επικαλούνται πέραν του καθήκοντος και την ανεξαρτησία τους. Οφείλουν και να την αποδεικνύουν. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου