Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

Ο ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΑΛΙΒΕΡΙ

Ο Κώστας Μαρκόπουλος το απόγευμα της Τρίτης, συνάντησε φίλους του από την περιοχή του Αλιβερίου στο καφέ «Ναός». Μεταξύ των παρευρισκομένων ο Παναγιώτης Σίμωσης πρόεδρος του επιμελητηρίου Ευβοίας, ο Αντιδήμαρχος του δήμου Κύμης Αλιβερίου Γιώργος Μπόκαρης και αρκετά στελέχη της παράταξης της περιοχής.
Στη σύντομη ομιλία του ο Κώστας Μαρκόπουλος μίλησε για τις παρεμβάσεις που έχει κάνει για την περιοχή και το όραμα του για αυτή. Ανέφερε χαρακτηριστικά τα δύο έργα πνοής στα οποία πιστεύει ότι πρέπει να δοθεί προτεραιότητα. Το οδικό δίκτυο μέχρι το λιμάνι της Κύμης, οι εργασίες στο οποίο ολοκληρώνονται και το φράγμα στα Μανίκια, έργο που ανέστησε ο Κώστας Μαρκόπουλος και με το οποίο θα επιτευχθεί η ύδρευση και άρδευση σε 78 οικισμούς τηςκεντρικής Εύβοιας αλλά και με κατάλληλη εκμετάλλευση μπορεί να αποτελέσει και τουριστικό πόλο έλξης.
Μετά την ομιλία του Κώστα Μαρκόπουλου το λόγο πήρε ο Παναγιώτης Σίμωσης όπου εξήρε τις προσπάθειες του βουλευτή για τα έργα στην περιοχή, δήλωσε την στήριξη του στο πρόσωπο του Κώστα Μαρκόπουλου και ζήτησε από όλους τους παρευρισκόμενους να αγωνιστούν για την επανεκλογή του.

Στις φωτογραφίες ο Κώστας Μαρκόπουλος με τον Αντιδήμαρχο του δήμου Κύμης Αλιβερίου Γιώργο Μπόκαρη και με το παλιό στέλεχος της παράταξης στην περιοχή Γιάννη Αστάρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου