Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

ΣΙΜΟΣ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ: ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ


                                                                           
                                                                      Τετάρτη,  14 Ιανουαρίου 2015

Δελτίο Τύπου

Παραγωγικές μονάδες της Εύβοιας επισκέφθηκε ο Σίμος Κεδίκογλου υποψήφιος βουλευτής Εύβοιας της ΝΔ την Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015 στο πλαίσιο των περιοδειών που πραγματοποιεί και συγκεκριμένα τις επιχειρήσεις   «Παλίρροια», «Κελαϊδίτης», «Αγγελάκης» και «Ευβοϊκή Ζύμη Ψαχνών».
Ο Σίμος Κεδίκογλου συνομίλησε με τους εργαζομένους τονίζοντας ότι είναι επιτακτική ανάγκη  να σταθεί η  οικονομία μας σε γερές βάσεις. Στο  πλαίσιο αυτό γίνονται προσπάθειες που στοχεύουν στη στήριξη της επιχειρηματικότητας και εξωστρέφειας που θα χρηματοδοτήσει το νέο ΕΣΠΑ, παρέχοντας τα κατάλληλα εργαλεία μέσω της καινοτομίας  για την επιβίωση και  περαιτέρω ανάπτυξη των παραγωγικών μονάδων. Γεγονός που θα σημάνει όχι μόνο τη διατήρηση των υπαρχουσών θέσεων εργασίας, αλλά και τη δημιουργία νέων.
Πρέπει μέσω στοχευεμένων  δράσεων  να δρομολογηθεί ανάπτυξη σε τομείς που η τοπική οικονομία έχει συγκριτικά πλεονεκτήματα και αυτή η προσπάθεια είναι απαραίτητο να είναι κοινή.
Ο Σίμος Κεδίκογλου την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2015 θα επισκεφθεί την Περιφερειακή Ενότητα Εύβοιας, την Αστυνομική Διεύθυνση του Νομού, Το Νοσοκομείο Χαλκίδας καθώς και το Σύλλογο Εθελοντών Δασοπυροσβεστών στα Ψαχνά.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου